Cifre măsluite Covid-19. Orban, primul mesaj după scandal

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Președintele PNL a reacționat privind „scandalul cifrelor măsluite înainte de alegerile din 6 decembrie”, miercuri, în Parlament. 

Ludovic Orban a făcut primele declarații privind dialogul dintre Violeta Alexandru și Vlad Voiculescu pe Facebook, în legătură cu presupusa trucare a datelor pandemiei pentru organizarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie. 

Ministrul Sănătății trebuie să conducă lupta contra pandemiei, trebuie să susțină procesul de vaccinare, să pregătească proiectele care urmează a fi finanțate, trebuie să urmărească avizarea tuturor proiectelor de achiziție care sunt solicitate de spitale și finanțate din fonduri europene pe care noi le-am mobilizat, trebuie să fie foarte, foarte ocupat.”, a spus Ludovic Orban.

În ceea ce privește modalitatea de calcul a ratei de incidență, Ludovic Orban a spus că „ea a fost cunoscută în toată perioada.”

„Cu sprijinul STS, am pus la punct o aplicație prin care este transparent și cunoscut tot procesul.”, a subliniat președintele PNL, menționând că „sunt date cunoscute, care nu pot fi modificate în niciun fel.”

Cei de la PSD au timp să se uite în comentariile făcute de un ministru la 00:00 pe o postare făcută de un deputat... Demers de constituire a unei comisii de anchetă în Parlament pe analiza comentariilor de pe paginile deputaților?! Doamnă, ministrul Sănătății trebuie să se ocupe de sănătatea cetățenilor.”, a adăugat Orban, după întrebarea unei jurnalistice în legătură cu un eventual demers de constituire a unei comisii de anchetă în Parlament. 

Ludovic Orban a mai spus că el nu are timp să se uite peste comentariile de pe Facebook, fiind „un om ocupat.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel