EXCLUSIV  Chirieac: Situația e dramatică. Halici, scenariu devastator pentru bolnavii COVID. Se întâmplă într-o săptămână

Imagine cu rol ilustrativ - Foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ - Foto: Pixabay

Bogdan Chirieac și deputatul Nicușor Halici au vorbit despre situația dramatică din spitalele din România, în interviurile DC NEWS.

Bogdan Chirieac și Nicușor Halici au vorbit despre criza sanitară din România, generată de pandemia de COVID-19.

"De ieri, la Matei Balș, pacienții sunt puși pe coridoare, cum am văzut în martie în Spania și Italia. Primesc medicamente pe coridor pentru că nu mai sunt locuri. Situația este într-adevăr dramatică.", a punctat Bogdan Chirieac întrebându-l pe deputatul Nicușor Halici care este situația din Vrancea.

"E o situația dramatică. Din păcate nici Spitalul Județean Vrancea nu face excepție pentru că chiar dacă nu testează oamenii contactează sau dezvoltă forme mai agresive ale virusului și automat trebuie să ajungă la spital. Din punctul meu de vedere, eu cred că într-o săptămână nu va mai fi absolut nici un loc. Deja ATI-ul la Spitalul Județean Vrancea este plin. Era un singur loc la Spitalul Adjud care este spital suport. Încearcă să găsească soluții, dar soluții care nu pot fi transpuse peste noapte.", a explicat Nicușor Halici în exclusivitate pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel