Chirieac: Se va încerca să fie aruncat în aer Guvernul

Bogdan Chirieac
Bogdan Chirieac

Analistul politic Bogdan Chirieac face analiza serii după rezultatele alegerilor europarlamentare, potrivit exit poll-ului. 

Întrebat dacă se întâmplă ceva după această seară, dacă va cădea sau nu Guvernul Dăncilă, analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns, la Antena 3: ”Se va încerca să fie aruncat în aer Guvernul, n-am niciun fel de îndoială. Va fi o presiune mare pentru căderea acestui Guvern. Președintele Liviu Dragnea ne-a spus-o în această seară, azi au fost alegeri, mâine sunt iar alegeri, în completul de cinci. Rămânerea sau nerămânerea lui Liviu Dragnea în libertate devine o chestiune politică de cel mai înalt nivel, de cel mai înalt grad și- îl citez pe dânsul, pentru că n-am de unde să știu- se fac presiuni extraordinare asupra completului de judecată. Liviu Dragnea a spus că dacă va fi achitat, rămâne în jocul politic și lucrurile pot merge într-o direcție sau alta. Din momentul în care este arestat, completul de judecată cedează la presiuni, atunci sigur că pe eșichierul politic lucrurile se vor vedea cu totul altfel. Președintele Klaus Iohannis vine cu un discurs prin care afirmă că scorul PSD arată neîncrederea electoratului în PSD, dar PNL are un scor asemănător, la virgulă, asta înseamnă că electoratul are aceeași neîncredere și-n PNL”. 

În aceeași emisiune de la Antena 3, Bogdan Chirieac opinează că USR-PLUS e marele câștigător al alegerilor și că avem și un candidat la alegerile prezidențiale în persoana lui Dacian Cioloș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel