Chirieac: Acolo au intrat bombele biologice. Vor exploda, mai devreme sau mai târziu

Analistul politic Bogdan Chirieac a avut o intervenție dură despre pandemia de COVID-19 în România. 

1,5 milioane de români s-au împrăștiat în țara noastră, ducând potențial virusul, a avertizat analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Despre măsurile luate în țara noastră, Bogdan Chirieac a subliniat că i se par ”bine aplicate, gradual, se vede că e vorba despre experți”. Analistul politic crede că vom ajunge la momentul în care Armata sau rezerviștii vor patrula pe străzile din orașele mari. 

Însă, subliniază: ”Aceste măsuri stricte din orașe nu sunt aplicate, în niciun fel, în mediul rural. Milionul și jumătate de români, întors în țară de la sfârșitul lunii februarie, conform datelor Poliției de Frontieră, s-a dus foarte mult în zonele rurale, orașe mici ale României. Acolo nu s-a respectat izolarea, nu s-a respectat nimic și nici nu se respectă. Avem zeci de exemple pe care le dăm în media, cu indivizi veniți din afară, care iau în derâdere toată această criză. Din acel milion și jumătate de români știți foarte bine că unii au mințit autoritățile, n-au recunoscut că vin din Italia, au dat alte state care nu erau atât de afectate în momentul respectiv. Acolo au intrat bombele biologice și, sigur că da, mai devreme sau mai târziu, vor exploda. În orașele mari, în București, Cluj, Iași, Timișoara, populația se poate proteja rămânând în casă. Tocmai ca să nu te confrunți cu zonele de contagiune din partea unora și altora. Pe de-o parte aplicăm măsurile aplicate de majoritatea statelor europene în zona de urban mare și mai prosperă, în schimb, în mediul rural, totul e la voia întâmplării, nici nu ai forțe de ordine să urmărești ce se întâmplă acolo. Avem această problemă unică în spațiul european, diaspora care s-a întors și contagiunea care vine de acolo, alte state nu se confruntă cu așa ceva. Să sperăm că majoritatea oamenilor, tineri, puternici, vor face gripa, o vor duce pe picioare și se vor vindeca, cu toții, în comunitate”. 

Analistul politic a afirmat că Ordonanța Militară 3 trebuie să conțină carantină la frontieră, pentru a putea opri ce se mai poate opri. În legătură cu cei 1,5 milioane de oameni intrați în țară, analistul consideră că nu se poate face ceva decât, în urma apelurilor adresate de mass-media, oamenii reveniți în țară să stea în case, în izolare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel