China: Nu există nicio dovadă a ”scurgerii din laborator” a virusului Covid-19

Autoritățile din China fac noi declarații cu privire la apariția noului coronavirus. 

China spune că nu există nicio dovadă a faptului că virusul Covid-19 provine dintr-un laborator chinez, pe care oficialii americani de securitate națională îl investighează în prezent, scrie CNN. Zhao Lijian, purtătorul de cuvânt al Ministerului Chinez de Externe a făcut declarații de presă astăzi. 

Care este poziția Chinei 

”Poziția Chinei a fost clară cu privire la originea și rutele de transmitere ale noului coronavirus. Suntem întotdeauna de părere că aceasta este o problemă științifică care ar trebui studiată de oamenii de știință și experți medicali. (...) Aș dori să reamintesc oamenilor: șeful Organizației Mondiale a Sănătății a declarat în repetate rânduri că nu a existat nicio dovadă care să indice virusul creat de laborator. Mulți experți medicali renumiți din întreaga lume au descris și teorii cum că virusul provinde din ”laborator”, dar nu există o dovadă științifică.

Un dușman al întregii omeniri 

O boală infecțioasă este dușmanul comun al omenirii, iar comunitatea internațională nu o poate învinge decât prin răspunsuri raționale. China va continua să colaboreze cu alte țări, ajutându-se reciproc și se va uni împreună pentru a câștiga această luptă între umanitate și o boală infecțioasă majoră”, a mai spus Zhao Lijian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel