Urmărește emisiunea live


Certificate COVID FALSE. Banciu, ACID: Cu 40 de euro ne ducem direct în RAI. Nu ți-o fi RUȘINE, tu, care mergi în Grecia cu PATEUL de acasă?

Jurnalistul Radu Banciu a comentat frauda cu teste negative la COVID-19, pentru turiști.

Radu Banciu a vorbit despre frauda care are loc la granița dintre Bulgaria și Grecia, unde se vând certificate false care demonstrează că turiștii nu sunt infectați cu COVID-19. 

"Au început să apară în sfârșit certificatele de COVID false. Exact acolo unde era mai mare buboiul, adică la granița Bulgaria și Grecia, Kulata-Promachonas, celebra frontieră terestră, singura deschisă unde se poate trece între Bulgaria și Grecia. Se vând certificate care demonstrează că nu ești bolnav. 30-40 de euro costă un test fals, gata s-au adaptat oamenii pentru care nu contrează nimic.

Noi nu avem nimic sfânt. Să știți că sunt tot ortodocși. Ortodoxia e lungă. Mai ales ca acolo granița colcăie de ortodoxie. S-au gândit că poate Dumnezeu o fi și el pe o insulă grecească. Uite la ce le-a venit ideea! Să trecem bolnavii în Grecia, să ne ducem neapărat, să ne facem vacanța la greci, n-are importanță dacă suntem bolnavi sau nu. Cu 40 de euro ne ducem direct în rai. Am fost cuminți până atunci, o să încercăm la Judecata respectivă să convingem acolo unde trebuie în înaltele, foarte înaltele sfere, acolo unde cred că și Emiliei Șercan i-ar fi un pic dificil... `40 de euro, am dat și eu o spăguță, Doamne, dacă tot m-ați ținut în casă... și am zis să mă mai duc câteva zile în Grecia înainte să o mierlesc`”, a spus jurnalistul.

"Te duci cu pateul de acasă"

"Voi, care vă duceți în cele mai ieftine vacanțe din lume, exact aici s-a născut certificatul fals de COVID-19, la granița greco-bulgărească? Tu care te duci să  mănânci din desagă în Grecia, te duci cu pateul de acasă... Nu ți-o fi rușine să mai dai 40 de euro pe un certificat? Se fac certificate ca pepenii în piață, e la modă", a completat el. 

Citește și: Teste coronavirus FALSE, depistate la intrarea în Grecia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel