Centru de vaccinare, deschis în Complexul Studenţesc Regie

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti deschide un nou Centru de Vaccinare mobil în Complexul Studenţesc Regie.

Având în vedere contextul epidemiologic actual generat de răspândirea coronavirusului SARS CoV-2 precum şi începerea noului an universitar dar şi a perioadei de cazare în căminele studenţeşti, conducerea Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti a hotărât să vină în sprijinul studenţilor şi cadrelor didactice universitare prin deschiderea unui nou Centru de Vaccinare în Complexul Studenţesc Regie.

Astfel, începând de astăzi, 1 octombrie 2021, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, au deschis un nou Centru Mobil de Vaccinare care va fi operaţional în perioada 1 octombrie - 1 decembrie 2021, de luni până vineri, în intervalul orar, 09:00-17:00.

"Dorim în primul rând să contribuim la contracararea creşterii rapide a numărului de infectări cu SARS CoV-2 în rândul populaţiei nevaccinate. Prin acest centru vrem să sprijinim atât studenţii, cadrele didactice şi locuitorii din zonă, cât şi autorităţile publice care luptă împotriva efectelor pandemiei. Am recomandat deja tuturor studenţilor şi angajaţilor să se imunizeze pentru a putea reveni împreună la normalitate. Le mulţumim, în acest sens, partenerilor de la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti pentru sprijinul acordat. Sperăm să avem un impact cât mai pozitiv asupra situaţiei curente." a declarat Mihnea Costoiu, Rectorul Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti.

Precizăm faptul că toţi cei care vor trece pragul Noului Centru de Vaccinare vor putea beneficia de serurile anti-COVID ce provin de la companiile Johnson&Johnson şi Pfizer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel