EXCLUSIV  Centre vaccinare. Toate școlile care stau închise, TRANSFORMATE! Vâlcu: Nu trebuie să ai sală ca la ATI. Tocmai de-aia se face vaccinul, ca sa nu ajungem acolo!

Se plâng anumite autorități că nu au bani să echipeze centrele de vaccinare.

Tot mai mulți români ar vrea să se vaccineze anti-Covid-19 pentru a scăpa cât mai repede de pandemie și să ne reluăm viețile, doar că nu au unde. De ce? Pentru că autoritățile locale se plâng că au nevoie de o grămadă de bani pentru a le echipa. De fapt, lucrurile ar putea fi extrem de simple.

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat acest subiect.

”Băi fraților, suntem nebuni?! Un centru de vaccinare trebuie să aibă o sală de așteptare, două scaune și o masă. Le iei de la prefectură dacă nu ai de unde! Centrele de vaccinare puteau fi organizate în fiecare școală care stă acum închisă. Este strict o problemă de organizare a autorităților locale. Nu trebuie să ai sală ca la ATI. Tocmai de-aia se face vaccinul, ca sa nu ajungem la terapie intensivă. Nu îți trebuie nicio infrastructură, doar o masă, două scaune, două asistente și un medic în caz că leșină cineva dacă vede acul”, a spus Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel