EXCLUSIV  Celebru actor din filmul ”Moromeții”, infectat cu noul coronavirus. Mesaj din SPITAL

Interpretul personajului Niculae Moromete din filmul Moromeții, ecranizare a primului roman al volumului semnat de Marin Preda, trece prin momente dificile. Ajuns la 47 de ani, se află la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Caritas din Roșiorii de Vede.

Marius Badea i-a dat viață lui Nicolae Moromete în prima ecranizare a cunoscutului roman al lui Marin Preda, „Moromeții”. Zilele trecute, pe pagina de Facebook a lui Badea a apărut un anunț ce le-a dat fiori celor care-l cunosc. Fostul protagonist al peliculei semnate de Stere Gulea s-a infectat cu noul coronavirus și, din păcate, starea lui de sănătate s-a agravat după primele zile petrecute în unitatea spitalicească. 

De 18 zile, Badea se află la Terapie Intensivă, însă veștile au început să se îmbunătățească chiar în ziua în care acesta a împlinit 47 de ani. Pe 1 septembrie, Badea a postat un mesaj emoționant în care a dezvăluit prin ce clipe de coșmar a trecut: „Dragilor, vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele frumoase. Sunt încă în terapie intensiva dar după 18 zile de spitalizare am trecut de partea mai grea din primele zile când pur și simplu nu mai aveam aer oricât ar fi băgat forțat. Pot sa spun ca m-am născut din nou și sper ca în câteva zile sa ma pot întoarce acasă la familia mea. Vă mulțumesc din suflet!”. 

Candidat la primăria Alexandria

În această vară, Marius Badea a anunțat că se înscrie în cursa pentru câștigarea primăriei din Alexandria, fiind candidatul propus de ALDE, însă noul coronavirus i-a dat total planurile peste cap. Mai mult, starea sa de sănătate s-a deteriorat și a avut nevoie de un tratament puternic pentru a-și reveni. Potrivit presei din Alexandria, șoferul lui Badea ar fi și el infectat cu noul coronavirus, iar imediat după ce a fost diagnosticat, a fost demarată o anchetă, mai ales că Badea a intrat în contact cu alegători, colegi de partid sau reprezentanți mass-media.

Aflat pe patul de spital, Marius Badea ne-a declarat: ”Acum mă simt din ce în ce mai bine. Sunt pe drumul cel bun cu ajutorul lui Dumnezeu!”. 

A renunțat la actorie pentru a deveni economist

Deși talentul său remarcabil i-ar fi permis să își continue cariera în cinematografie, Badea a decis să urmeze un alt drum. Și-a terminat studiile primare și liceale în județul său după care a fost admis la Acadimia de Studii Economice din Capitală. De altfel, fostul actor are o carieră importantă în domeniul bancar. Din 2000 a intrat în politică, iar câțiva ani mai târziu reușea să ocupe funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman, poziție la care a renunțat ulterior, declarându-se dezamăgit de politica românească. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel