O să RÂZI cu lacrimi. Cele mai amuzante apeluri primite de poliţia franceză de la cetăţeni izolaţi

Poliţia franceză a pus la dispoziţia presei o serie de apeluri amuzante primite de la cetăţeni aflaţi în izolare la domiciliu din cauza noului coronavirus. 

"Are voie soţul meu să îşi petreacă weekendul cu amanta?" sau "Cineva mi-a mângâiat calul. Este infectat acum cu coronavirus?" sunt doar două dintre întrebările primite de poliţiştii francezi la linia de urgenţă pusă la dispoziţia populaţiei pe durata stării de urgenţă. 

"Oamenii sună pentru orice şi pentru nimic, doar pentru că sunt plictisiţi şi au nevoie să vorbească cu cineva", a transmis biroul de presă al Poliţiei Franceză, potrivit Euronews. 

În Dijon, spre exemplu, o femeie a sunat de 17 ori la linia de urgenţă pentru a cere lămuriri. "După divorţ, am reuşit în sfârşit să cunosc pe cineva. Problema este că locuieşte la 25 km de casa mea. Cum putem face să ... o facem în perioada asta?", a întrebat ea. Iar într-o localitate din nordul Franţei, un bărbat a fost găsit la mai bine de 50 km de casă. Acesta le-a spus poliţiştilor că a ieşit să cumpere o casoletă de mâncare. 

"Unele apeluri sunt serioase şi oamenii cer informaţii. Dar altele sunt abuzive şi merg spre prostie", au mai transmis poliţiştii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel