Cel mai mare stadion al Franţei a fost transformat într-un imens centru de vaccinare

Cel mai mare stadion al Franţei a fost transformat într-un imens centru de vaccinare  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Cel mai mare stadion al Franţei a fost transformat într-un imens centru de vaccinare / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Stade de France a fost transformat într-un imens centru de vaccinare, în timp ce autoritățile și-au propus să imunizeze 30 de milioane de francezi până în iunie.

Cel mai mare stadion al Franţei, Stade de France, a fost transformat într-un imens centru de vaccinare. În jur de 120 de cadre medicale lucrează acolo pentru a imuniza cetăţenii. Obiectivul este ca într-o singură săptămână să fie vaccinaţi în jur de zece mii de oameni. Autorităţile franceze şi-au propus ca până la mijlocul lunii iunie să imunizeze circa 30 de milioane de cetăţeni, adică aproape jumătate din populaţia ţării.

"Vreau să-mi exprim recunoștința și gratitudinea pentru toți cei care activează în cele 1 700 de centre de vaccinare din toată Franța. De asemenea, le mulțumesc, tuturor angajaților din domeniul sănătății care își aduc aportul la procesul de vaccinare.", a spus premierul Franței, Jean Castex.

Recent, velodromul din Marsilia şi stadionul din Lyon au fost transformate şi ele în centre de vaccinare. În prezent, Franţa se confruntă cu cel de-al treilea val al pandemiei de coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate puţin peste opt mii de cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19 şi aproape 400 de decese, informează Publika.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel