EXCLUSIV  Cel mai important sfat primit de o ZODIE de la astrologul Daniela Simulescu. Ce se întâmplă în ”spatele scenei”

Foto Pexels
Foto Pexels

O zodie primește un sfat important de la astrologul Daniela Simulescu. 

„Aveți în semnul vostru Venus și Marte, care vă aduc energie, chef de viață, dorință de a organiza, de a conduce, de a primi atenție, dar Luna Nouă se petrece în Casa 12, e o Lună Nouă bine aspectată, ceea ce înseamnă că mai sunt lucruri din spatele scenei care trebuie să fie rezolvate. Poate o nevoie de a sta puțin și de a realiza că nu prea au ieșit lucrurile anul acesta.

(...) O singură rugăminte: nu trageți mult de voi. Poate că ceea ce se întâmplă în jurul vostru vă obosește. Dormiți mai mult și încercați să evitați conflictele în perioada aceasta. Nu trageți de voi mai mult decât este cazul. Odihniți-vă!”, a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, despre Leu și cei cu ascendent în această zodie. 

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile:

Horoscop, joi, 8 iulie 2021

Berbec

Vei scăpa de sub control multe situații. Dar până la urmă, este mai bine așa. Pentru că vei reuși să fii mult mai prezent.

Taur

Vei avea o senzație permanentă că trebuie să faci, să schimbi ceva, dar nu vei ști ce anume. Dar ține cont că nu toți simt același lucru.

Gemeni

Te vei trezi vorbind fără să fi gândit înainte. Vei găsi cuvintele necesare să dregi situația, dar tot vor fi niște urmări.

Rac

Astrele îți recomandă să reziști tentațiilor scumpe. Te vei trezi că ai chef să cheltuiești bani pe lucruri pe care altădată nu le-ai fi vrut.

Leu

Te vei simți neapreciat și respectat. Dar lipsa validării nu înseamnă asta. Ci mai degrabă că oamenii au altceva de făcut.

Fecioară

Dacă vrei, astăzi poate fi o zi bună pentru a mai delega din proiectele tale. Sau măcar să spui ce anume nu mai poți face.

Balanță

Va trebui să te împarți între familie și cerințele prietenilor. Și cu siguranță, lupta cu timpul nu va fi una pe placul tău.

Scorpion

Orice criză din carieră este de fapt o oportunitate deghizată. Deci nu refuza nicio propunere din partea șefilor, chiar și comunicată mai agresiv.

Săgetător

Îți arde de glume toată ziua! Dar nu te poți abține. Le vei spune apropiaților că viața este scurtă și că trebuie trăită.

Capricorn

Pe lângă cheltuielile obligatorii, ai putea să îți cumperi ceva care să te facă să te simți bine în pielea ta. Astfel va trece ziua mai ușor.

Vărsător

Trebuie să te prezinți foarte încrezător, atât la serviciu, cât și acasă. Careul dintre Venus și Saturn te ajută să stabilești parteneriate bune.

Pești

Dacă unii colegi își uită promisiunile, nu înseamnă că o fac intenționat. Ai putea să le amintești și vei vedea că te vor ajuta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel