Cel mai frumos roman din lume, la Unteatru

Cei care sunt dornici de o incursiune emoțională în lumea scenică pot alege pentru începutul lunii noiembrie spectacolele oferite de Teatrul Unteatru.

Dacă în prima zi a lunii noiembrie, actorii Mihaela Trofimov, Florina Gleznea, Nicoleta Lefter, Liviu Pintileasa și Richard Bovnoczki aduc publicului creația spectaculoasă a lui Tennesse Williams, Un tramvai numit dorință, în următoarea seară, spectatorii care vor veni în str. Ilfov nr.1, în spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei, vor putea urmări de la ora 19:00 piesa Cel mai frumos roman din lume, după un text de Larry Tremblay, cu Nicoleta Lefter și Ionuț Grama .

"Ajunge sa deschida primul caiet si sa citeasca din el ca sa poata trai. Oamenii se apropie si il asculta, indiferent de limba pe care o vorbesc. Cand inchide caietul, ii ofera mancare si bautura; abia asteapta sa termine masa, si ii cer sa citeasca mai departe. Deschide al doilea caiet. Citeste. Cand il inchide, oamenii ii dau camasa de pe ei, ca sa auda urmarea. Cand, in zori, inchide al 12 lea caiet, multimea se arunca la picioarele lui, gata sa-si dea viata pentru a-i arata recunostinta. Fratele meu cunoaste astfel orasele gigantice, cerul rosiatic din zori de zi, pamantul reavan de boare, satele agatate de versantul muntilor: Viata mea a devenit cel mai frumos roman din lume".

Numărul de locuri este limitat. Rezervări bilete se pot face pe adresa [email protected] sau pe site www.unteatru.ro

Citește aici programul Teatrului Unteatru, selecționat în Festivalul Naționalde Teatru, 2013, în perioada 1-9 noiembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel