Cei mai mulți pacienți de la ATI, VINDECAȚI la Cluj. Directorul spitalului dezvăluie „SECRETUL”

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Cei mai mulți pacienți de la ATI au fost vindecați la Cluj.

Ioan Mureșan, directorului Spitalului de Boli Infecțioase Cluj Napoca, a dezvăluit, vineri, cum au reușit medicii să salveze pacienții în stare gravă. 

Într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, Ioan Mureșan a declarat că „în primul rând, noi am extins secția de Terapie Intensivă de la 9 la 20 de paturi, dar nu numai atât. Restul paturilor au fost pregătite pentru Terapie Intensivă. Cred că este foarte important acest aspect pentru că nu putem extinde Terapia Intensivă în tot spitalul, dar am transformat secțiile obișnuite în secții de pre-terapie.” 

Directul Spitalului de Boli Infecțioase Cluj Napoca a mai precizat că „laboratoarele de analize și laboratorul de radiologie le-am extins în două schimburi și „am angajat un număr de circa 20 de brancardieri și kinetoterapeuți”.

„Am avut și noroc de faptul că spitalul dispune, mai mult decât orice spital din țară, de un ambulatoriu integrat care are 24 de specialități clinice. De foarte multe ori, se realizează echipe care acționează”, a mai spus Ioan Mureșan, menționând că rezultatele sunt și „consecința” lucrurilor realizate înainte de pandemie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel