EXCLUSIV  Cea mai tare previziune pentru o ZODIE! Niciodată nu s-a gândit la ce va urma. Se schimbă TOT!

Foto Pexels
Foto Pexels

Daniela Simulescu a prezentat, la DCNewsTV, horoscopul pentru toate zodiile. 

Berbec

Vei simți că parcă cineva vrea să te facă să iei decizii pe care nu le dorești. Dintr-o dată, planurile ți se duc. Cu intrarea lui Lilith în Gemeni, se termină o perioadă financiară destul de importantă pentru tine, parcă nu ai mai atâtea frici legate de bani. Să te ții, pentru că nu o să-ți mai pese!

Taur

Discuțiile pe care le porți în aceste zile te fac să te simți limitat, simți că oamenii se dau deștepți. S-ar putea să ai niște replici. 

Gemeni 

Eu mă bucur că Liltih intră în semnul vostru! Da! Toți cei care au marcaj de Gemeni vor avea niște luni foarte faine. De ce? Voi sunteți destul de raționali, dar Lilith vă rupe și ultima fărâmă de a simți în anumite momente, vă va provoca și veți face chestii la care nu v-ați gândit niciodată! O să vedeți voi în următoarele luni! 

Rac

Soarele este în semnul vostru. Veți încerca un șantaj emoțional, altfel nu veți putea obține lucruri. Aveți grijă de sănătate.

Leu

Cel mai important lucru pentru voi este izolarea în acest weekend. Cu cât ieșiți din culcușul vostru, cu atât vă veți întâlni cu prostia omenească. Și vă veți supăra. Mai bine faceți niște sport. 

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile:

Conjuncție rară  

Pe 13 iulie, planetele Venus și Marte s-au întâlnit sub semnul Leului, aducând schimbări importante pentru toate zodiile. „Conjuncția Venus - Marte din Leu, de pe 13 iulie, a adus împreună ceea ce iubim și ceea ce ne dorim. Pasiunea acestui aspect ne poate face să ne îndrăgostim sau să ne distrăm, așa cum nu am mai făcut-o de mult timp. Și bineînțeles să descoperim cum să ne iubim pe noi înșine”, a precizat Daniela Simulescu. „Și să nu mai spun că această conjuncție Venus - Marte și cu Saturn în Vărsător s-a mai petrecut în anul 1991. Deci, este o conjuncție foarte rară și cu Saturn în Vărsător... și mai rară!”, a adăugat Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel