EXCLUSIV  Cea mai nouă ispravă a primarului Clotilde Armand nu mai are nevoie de comentarii. Așa se face administrație USR-PLUS / foto

Clotilde Armand și mașinile
Clotilde Armand și mașinile

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, încarcă orice drept la confidențialitate.

Clotilde Armand pare că uită că a fost aleasă primar, nu polițist. Nu face mare lucru, dar se ocupă cu delațiuni. Atât pare că știe să facă: denunțuri, dar mai nimic pentru oamenii din Sectorul 1. 

Cea mai recentă ispravă mi se pare publicarea pozelor cu mașinile care au parcat în locuri nepermise. Desigur că șoferii care parchează ilegal trebuie să fie sancționați, dar de ce Clotilde Armand simte nevoia să posteze și numerele lor de înmatriculare? Care-i miza? Care-i scopul? Pe lângă faptul că încalcă orice confidențialitate, acei șoferi ar putea fi chiar votanții ei și poate ar merita puțin respect. Dar nu: acesta se pare că este noul mod de a face administrație locală: arătarea cu degetul și atât.

În loc să facă locuri de parcare astfel încât să nu mai parcheze oamenii cum îi taie capul, Clotilde Armand le postează mașinile pe Facebook pentru a-i arăta cu degetul. Semnalul o fi: ”dați-le o cheie pe mașină pentru că au îndrăznit să înfurie singurul bebeluș alb născut într-o maternitate de negri”.

Dar așa e procedura la USR: nu faci nimic, doar dai din gură.

Ați uitat-o pe Elena Lasconi (USR-PLUS), primar al municipiului Câmpulung Muscel, județul Argeș? Și ea, de când a ajuns la primărie, nu a făcut decât să se dea în spectacol. Pe Facebook postează doar: ”vreau să, îmi doresc să”, dar când vine vorba de fapte, nu face mai mult decât să schimbe yale și să prindă beți oameni care vin la serviciu. Cam atât. Sigur nu pentru asta a fost aleasă primar, ca să se dea în spectacol și să facă pe polițistul. Dar USR-PLUS continuă așa cum ne-a învățat: vorbe, nu fapte.

Este o sărăcie lucie în Câmpulung... Orașul a trăit exclusiv datorită uzinei ARO, iar când a dispărut și acest lucru, a murit orașul și toată zona. Iar Elena Lasconi, în loc să găsească soluții pentru salvarea orașului, alături de Guvernul PNL-USR-PLUS, schimbă yale și face controale cu etilotestul.

Elena Lasconi pare că uită că a fost aleasă primar, nu polițist. Așteptăm să vedem când lasă deoparte imaginea și trece la treabă. Să ne arate și când, respectiv cum dezvoltă orașul, nu doar când face pe lăcătușul sau polițistul. Pentru schimbat yale și verificat angajații, poate Elena Lasconei găsește vreun om care să se ocupe de asta. Dar până una alta, dacă tot nu are idei productive și aducătoare de venituri/slujbe/prosperitate pentru oamenii care au votat-o, primarul USR-PLUS face doar treaba mare și o prezintă cu fundiță ca pe o realizare excepțională.

Ăștia de USR poate n-or fi hoți (dacă excludem situația controversată cu voturile de la Sectorul 1), dar un lucru este cert: nici nu fac nimic!

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel