EXCLUSIV  Critici după mesajul pentru Florea (PSD): Dan Bittman: România e o țară bolnavă de ură!

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a intrat, nevoit, în centrul unui scandal. De fapt, artistul a fost criticat pentru că, prezentând evenimentul "Zilele Sectorului 5", și-a permis să facă o remarcă cu privire la Primarul Daniel Florea. 

Nu și-a imaginat însă nicio clipă că gestul său, de a-l lăuda pe Daniel Florea, spunându-i că observă că lumea e mulțumită acolo și că face o treabă bună, se va transforma într-o întreagă dezbatere! L-am rugat pe Dan Bittman să ne dea o declarație în exclusivitate pentru DC NEWS și să ne spună punctul său de vedere cu privire la acuzele care i se aduc! 

(oar_w460)

 Dan Bittman și Anca Serea, prezentatorii evenimentului din Sectorul 5, Sursa Foto: Facebook

- Dan, ce părere ai de așa zisul scandal care a izbucnit de fapt pe Facebook? Ai fost criticat că l-ai lăudat pe Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, la evenimentul pe care l-ai prezentat în weekend, Zilele Sectorului 5?

E o falsă problemă care s-a constituit zilele acestea. Eu nu fac decât să-mi fac meseria! Să ajung să dau explicații în România de ce cânt sau de ce prezint un spectacol, sigur România este într-o direcție greșită. Eu am intrat oarecum în lupta pentru două sau mai multe partide. E trist că se duce lupta spre artiști, spre cântăreți, spre cariera sau necariera mea, că sunt ca o ciumă roșie! Există o falsă pistă și îmi pare rău că nu văd nicio reacție din partea presei sau a artiștilor care ar trebui să ia atitudine și să fie imparțiali.  

(oar_w460)

- De la ce a pornit de fapt toată discuția?

A fost o postare fără nicio noimă în online. Eu nu sunt membru de partid, nu am făcut și nu fac politică, stau tot timpul cu fruntea în sus, sunt mândru de ce am făcut și de ce fac în România. De când fac această meserie nu m-am plecat în fața unor postaci plătiți, îmi fac meseria cu aceeași bună credința. Dacă o să ajung să cer voie să fiu eu, înseamnă că sunt într-o țară greșită. România este bolnavă de ură! Își permit să distrugă tot doar de dragul de a distruge!  

Nu fac politică, nu mă interesează această postare, eu îmi văd de treaba mea. Totul a pornit de la o postare de pe un cont fals, la care eu am răspuns. Nu am făcut osanale Primarului Sectorului 5, am fost moderator,  timp de 3 zile la un spectacolul, alături de Anca Serea. Nu știu ce are de plătit primarul sau dacă cineva vrea să-i plătească exact lui ceva, dar s-au luat de mine. Eu personal nu am o problemă că am moderat acest spectacol. Toată prostia asta a plecat de la o frază de-a mea în care îi spun primarului că observ că toată lumea e fericită și mulțumită. Erau sâmbătă în jur de 5.000 de oameni, părinți cu copii, care l-au aplaudat și nu cred că oamenii aia au fost scoși din casă cu arcanul. Mi-am permis o remarcă! Sunt multe lucruri care merg bine în sectorul 5, sunt convins că sunt și mulți care contestă acest lucru. A venit cineva la un moment dat cu un aparat de bruiat semnalul. A început să bruieze semnalul microfonului la care vorbea primarul. S-a sesizat Poliția, SRI-ul...Asta mi se pare o știre de primă pagină, decât faptul că eu am prezentat spectacolul și că lucrurile merg bine în sectorul 5. Nu cred că este cel mai sărac sector. Toate instituțiile românești importante sunt prezente în sectorul 5. Palatul Parlamentului, Catedrala Neamului, Facultatea de Drept, Facultatea de Medicină, Academia Militară, absolut tot!  

Cine spune o prostie mai mare decât acela care poate spune așa ceva, e un cretin! România e o țară bolnavă de ură, iar asta ar trebui să ne pună pe gânduri pe toți! Dacă lucrurile nu merg bine în țara asta, nu Dan Bittman e de vină!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel