Ce se va întâmpla după ridicarea restricţiilor. Elena Cristian, avertisment: Nu aşa repornim economia!

Elena Cristian
Elena Cristian

Elena Cristian analizează presiunea publică pentru ridicarea restricţiilor de circulaţie, subliniind faptul că economia nu va reporni o dată cu relaxarea condiţiilor de circulaţie. 

"Observ o presiune publică pentru relaxarea condițiilor de circulație. Probabil că, din 15 mai se și va întâmpla asta. Si la presiunea politică, a unor cercuri de influență, etc... Avem totuși două runde de alegeri... Asta nu garantează însă repornirea economiei. Pentru că, eu, tu, și mulți alții, nu vom merge din 16 mai în mall, nu vom face coadă la coafor sau la club, nu vom merge la restaurant sau în piețe.

Cei care înțeleg că această criză nu este o glumă nu vor crede că pe 15 mai e jale iar pe 16 mai e bine... Ce vreau să spun? Nu așa repornim economia...Cu sau fără declarație (pe care oricum nu o verifică nimeni) sau adeverința de job, economia nu o va lua la galop. Cei care știu azi că mâine nu are cum să fie bine brusc nu vor ieși din case... Domnilor, care vă dați guvernanți, fără un plan de repornire a economiei acest lucru nu se va întâmpla... oricâte restricții ați pune sau ați ridica...", a scris Elena Cristian pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel