EXCLUSIV  Ce se întâmplă la câțiva pași de București, într-un oraș “închis” de pandemie. Lucruri care nu apar la TV

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Ce se întâmplă la câțiva pași de Capitală, într-un oraș aparent “închis”.

Oficial, Popești Leordeni este în carantină. Tot oficial, te poți plimba pe străzile orașului nestingherit fără ca vreun polițist să te întrebe de sănătate sau de vreo adeverință pe propria răspundere, ne-a mărturisit un cititor DC NEWS pe adresa redacției.

"Recent, am fost în vizită la niște prieteni care locuiesc în Popești Leordeni. Deși fusesem informată că nu e niciun filtru de poliție, mi-am pregătit adeverința pe propria răspundere, în caz că mă oprește vreun polițist. Doar că, spre surprinderea mea, am ajuns în oraș fără să fi văzut vreo mașină de poliție pe stradă. Unii vor spune că poate nu erau controale în momentul în care am fost eu în Popești-Leordeni, însă problema este mai "veche". Mașinile de poliție trec rapid ori deloc, așa că locuitorii orașului s-au gândit că merge și așa, adică să sfidezi regulile impuse, dar încălcate de autorități.  

Pe străzi se circula intens, traficul era destul de aglomerat, pe semne că toată lumea intră și iese din oraș fără restricții.

Nu e de mirare că a fost prelungită, sâmbătă seara, carantina în orașul Popești-Leordeni cu încă șapte zile.", a dezvăluit femeia.

Decizia a fost luată după ce, în oraşul Popeşti-Leordeni, rata de incidenţă a cazurilor de Covid-19 a fost de 5,78 la mia de locuitori. 
  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel