Ce își protejează Oana Lovin în pandemie

Oana Lovin
Oana Lovin

Oana Lovin a fost, duminică, la protestul din Piața Victoriei unde toată lumea, mă rog, cei 50 de protestatari, au fugit speriați de ploaie după vreo 15 minute de stat acolo.

Oana Lovin nu se protejează de coronavirus. Dar își protejează părul de ploaie cu o pălărioară. Oana Lovin nu se sperie de Covid-19, dar se teme de o ploicică de vară. Oana Lovin, uneori, când stă singură la poză, poartă un soi de mască făcută dintr-un material în culorile drapelului, dar când se trage în fotografii, umăr la umăr cu alții, nu mai poartă mască. Masca confecționată manual e doar un accesoriu care-i completează ținuta.

Dar cum pot neînfricații din Piața Victoriei să plece goniți de o biată ploaie? De ce și-au scos umbrelele? Cu ce e mai presus o ploaie de vară decât o infecție cu coronavirus?

În imaginile de mai jos o vedeți pe Oana Lovin udă:

De ce nu a protestat Oana Lovin ore întregi împotriva Legii carantinării și izolării în ploaie? De ce lumea și-a scos umbrela să se apere de stropii veniți din cer? Dar de ce nu-și pune masca atunci când stopii le vin din gură? De ce oamenii au plecat imediat acasă? Să nu răcească? Adevărul e că fix o răceală le trebuia pentru ca mai apoi să facă simfonie de strănuturi pe acolo...

De ce nu le este frică de Covid-19? Probabil pentru că ploaia se vede, o simt pe pielea lor, dar coronavirusul se simte abia după ce te-ai infectat. Eventual când ai plămânii făcuți praf și nu mai poți să urli lozinci. Dar nici pe Dumnezeu nu l-a văzut nimeni și totuși, protestatarii ridică tot felul de cruci prin Piața Victoriei... Ce legătură au crucile în treaba cu Covid-19 habar n-am. Poate știe Oana Lovin...

Poză pe uscat, dar tot în pandemie:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel