Ce impact a avut coronavirusul asupra studenților la Medicină

În ultimele luni, lumea a fost blocată. Cu intenția de a atenua cât mai multă expunerea la Covid-19, aproape toate întreprinderile și instituțiile de învățământ s-au confruntat cu restricții.

Un aspect important al acestora este faptul că educația a constituit o problemă pentru milioane de tineri, cum ar fi pregătirea medicală, având în vedere posibilitatea de infectare cu coronavirus. 

Una dintre cele mai importante părți ale medicinei este experiența practică în spitale odată ce studenții au terminat anii de studii. 

În general, acest lucru se face în ultimii ani la facultate și, în cele din urmă, ajută studenții să se specializeze în timpul rezidențiatului. 

Medicii vor admite că o parte semnificativă este cea practică. Medicina este învățată „făcând, nu citind”. Adică, cunoștințele medicale nu se obțin numai din cărți, ci și prin interacțiunea cu pacienții.

Cu toate acestea, în ultimele luni, studenții au fost supuși riscului de infectare cu noul coronavirus, mulți încercând să dea o mână de ajutor cadrelor medicale, informează Forbes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel