Ce faci dacă nu ai unde printa declarația pe propria răspundere pentru a merge la serviciu sau la cumpărături

În rândurile de mai jos îți spunem ce să faci dacă nu ai imprimantă și nu ai cum printa declarația pe proprie răspundere pentru a putea ieși din casă după impunerea măsurilor în pandemia COVID - 19.

Un cititor ne-a întrebat ce poate să facă dacă nu are unde printa declarația pe propria răspundere pentru a putea merge la cumpărături sau la serviciu. Răspunsul este simplu: declarația poate fi făcută de mână.

”Precizăm faptul că declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână"), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.

Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografirea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei.

Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, precum și de pe site-urile celorlalte instituții cu atribuții în domeniu”, au transmis autoritățile.

AICI GĂSIȚI DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel