Nicolae Ciucă, discuție cu Cătălin Cîrstoiu, înainte de nominalizarea pentru Primăria Capitalei: "Ne-a spus că nu sunt probleme. Mergi pe încredere"

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Nicolae Ciucă, liderul Partidului Național Liberal (PNL), a vorbit despre situația lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei.

"Noi, atunci când am avut prima întâlnire cu domnia sa, vă daţi seama că am avut şi prima întrebare: Este vreo problemă care poate să împiedice candidatura dvs la primărie? Şi atunci ni s-a comunicat la toţi cei care eram în încăperea respectivă că nu este niciun fel de problemă. Ştim cu toţii cum este în campanie, sau în pre-campanie, sau când cineva îşi anunţă candidatura. Are loc o serie întreagă de verificări şi, în baza acestora, apare o serie întreagă de situaţii. Toate acele situaţii trebuie clarificate de către domnia sa", a spus Nicolae Ciucă, la Digi 24.

"Ne-a zis că nu sunt probleme. A fost suficient"

Întrebat dacă le-a vorbit Cătălin Cîrstoiu și despre raportul Corpului de Control din 2019, liderul PNL a spus:

"Eu consider că şi dacă ne-ar fi vorbit nouă despre chestiunea respectivă... Vă daţi seama, este un raport al Corpului de Control, care este destul de consistent, nu poate să fie pe o pagină să putem să vedem despre ce este vorba. Noi i-am recomandat ca toate aceste date să fie clarificate de domnia sa şi de instituţiile îndrituite să facă astfel de activităţi."

"Ne-a zis că există un raport al Corpului de Control în 2019, dar nu sunt probleme. A fost suficient. Nu există timpul necesar, ci mergi pe încredere. Dacă de la început pornești cu suspiciuni în relația cu o persoană...", a mai spus Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel