Ce conține vaccinul? Provocarea continuă. Răspunsul emoționant al unui medic: Le-ați luat o șansă. Sunt sigură că vă iubiți copii

Ce conține vaccinul? Provocarea conitnuă / Foto: Captură video
Ce conține vaccinul? Provocarea conitnuă / Foto: Captură video

Provocarea "Ce conține vaccinul?" devine tot mai populară în mediul online. Vezi răspunsul emoționant al unui medic.

Provocarea "Ce conține vaccinul?" devine tot mai populară în mediul online. Mai multe vedete și persoane publice au răspuns provocării până acum. Campania își dorește să informeze cât mai mulți oameni în privința siguranței vaccinurilor anti-COVID și să îi convingă pe cei încă nehotărâți să facă alegerea potrivită. Dr. Valeria Herdea a fost provocată de Dr. Andrei Baciu, vicepreședintele CNCAV,. Aceasta a oferit un răspuns emoționant și a provocat la rândul ei alți 7 colegi: dr. Raluca Ghionaru, dr. Emiliana Costiug, dr. Simona Rus, dr. Simona Cioc, dr. Eduard Egri, dr. Claudia Pop și dr. Ileana Brînză.

"Pentru mine vaccinul reprezintă o șansă, o șansă de a alege. Îmi iubesc copiii mai presus decât viața, îmi iubesc nepoții mai presus decât lumina ochilor. În mâinile dumneavoastră este o balanță. pe un taler aveți dreptul să fiți informat și să alegeți să vă vaccinați, să le protejați viața, să le redați libertatea. În cealaltă mână, pe celălalt taler, aveți tot dreptul de a fi informat și de a alege să nu vă vaccinați. Le-ați luat o șansă. Sunt sigură că vă iubiți copiii. Sunt sigură că sunt lumina ochilor dumneavoastră. dați-le o șansă, redați-le libertatea și ajutați-ne pe toți să ne recăpătăm viața și bucuria de a trăi.", a răspuns Dr. Valeria Herdea, medic de familie, președinte AREPMF, Grupul Vaccine Advocacy și membru CNCAV.

Ce conține vaccinul? Ce spune Andrei Baciu

Secretarul de stat în ministerul Sănătății, Dr. Andrei Baciu,  a răspuns provocării prim-ministrului Florin Cîţu. În filmare scesta apare într-un birou, unde lucrează alături de mai multe persoane fără să poarte mască de protecție.

"Lucrăm împreună încă de la începutul pandemiei, însă este pentru prima dată când ne vedem și lucrăm la interior fără mască. Asta reprezintă pentru mine vaccinarea. Posibilitatea de a-ți revedea colegii, prietenii, familia, pe toți cei dragi, în siguranță", a spus Andrei Baciu în videoclipul publicat pe Facebook. 

VEZI ȘI: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel