Ce a făcut scriitoarea Petronela Rotar după ce s-a vindecat de COVID-19: Aceasta nu e o rețetă, ci un update

Scriitoarea Petronela Rotar a revenit cu un alt mesaj după ce a dezvăluit, într-un text publicat pe blogul său, că a fost diagnosticată cu noul coronavirus.  

Petronela Rotar a precizat că nu a dorit sa facă publică experiența sa cu noul coronavirus înainte de a fi vindecată. „Am ales să nu vorbesc despre asta pînă nu îmi trece și pînă nu trece și ceva timp de cînd mi-a trecut din mai multe motive”, scria Petronela Rotar în primul mesaj.

Joi, a revenit cu alte precizări. „Am această credință că oamenii nu sînt meniți să își petreacă viețile printre betoane & asfalt, că locul lor natural e în natură, desculți, despuiați, cu nările pline de mirosurile pămîntului. Nu întîmplător, în vremurile mai dincoace, domnițele și domnii nevricoși, care sufereau de melancolie, erau trimiși la cure în natură. Dar nu doar melancolia și crizele de nervi erau tratate cu mare sau munte, ci și multe alte boli ale căror leacuri încă nu fuseseră găsite. Pentru mine, marea a fost dintotdeauna vindecătoare. S-a dovedit încă o dată că nu dau greș întorcîndu-mă la ea. Am venit slăbită, cu nasul permanent înfundat, cu dureri de cap și sinusuri foarte sîcîitoare. A fost nevoie de doar cîteva zile de soare și apă de mare, intrată din belșug pe sinusuri, de înot cu program monitorizat, de odihnă și tihnă ca să mă simt aproape instantaneu mai bine.

Mă simt mult mai în formă de cît am fost de multe săptămîni încoace, am ajuns să înot 70-80 de minute pe zi, în reprize de 15-20 de minute de tras tare, fără să mă simt obosită, pot respira și nu mai folosesc spray nazal, nu am mai luat paracetamol sinus sau ibusinus din a doua zi de cînd am ajuns.

Nu știu dacă sechelele astea cu care rămăsesem după boală ar fi dispărut și în alte condiții, tind să cred că nu, dar nimeni nu îmi poate lua bucuria de a mă simți, în sfîrșit, cel mai aproape de cum eram înainte, sănătoasă.

* Aceasta nu este o rețetă, ci un update”, a transmis Petronela Rotar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel