CE a cumpărat încă 80 de milioane de doze de vaccin anti COVID-19 de la Moderna

Comisia Europeană și-a exercitat opțiunea de a cumpăra încă 80 de milioane de doze de vaccin mRNA-1273 pentru statele membre ale UE, ajungând la un total de 160 de milioane de doze de vaccin produse de Moderna.

„Apreciem încrederea pe care Comisia Europeană o arată față de compania Moderna și vaccinul mRNA-1273, candidatul împotriva COVID-19, dovada fiind acest acord de creștere a cantității. Pe măsură ce ne concentrăm atenția pentru a ne pregăti de livrarea vaccinului, în așteptarea unei opinii favorabile din partea EMA și a altor autorități de reglementare, rămânem la fel de hotărâți ca și până acum să lucrăm cu guvernele și cu partenerii la nivel mondial, în gestionarea acestei pandemii”, a declarat Stéphane Bancel, Chief Executive Officer al Moderna.

Moderna și-a actualizat ghidul de operare pentru distribuția mRNA-1273 pentru a include transportul local în condiții controlate în stare lichidă la 2-8°C (36° până la 46°F). Această actualizare ușurează activitatea logistică de transportare a vaccinului în locații mai îndepărtate și asigură reducerea barierelor în calea vaccinării. Așa cum s-a anunțat anterior, mRNA-1273 rămâne stabil la temperaturi standard, în cadrul unităților frigorifice, de la 2° la 8°C (36° la 46°F) timp de 30 de zile, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel