Cazurile de COVID-19 din China cresc ALARMANT înainte de vizita anchetatorilor de la OMS

COVID-19 în China
COVID-19 în China

China a înregistrat un salt alarmant în numărul cazurilor de infectare cu COVID-19, în ciuda măsurilor stricte de combatere a unui focar care a început în Hebei, provincia din jurul Beijingului.

China a înregistrat cel mai mare salt zilnic în cazurile de infectări cu COVID-19 din ultimele cinci luni, în ciuda măsurilor stricte de combatere a unui focar care a început în Hebei, provincia din jurul Beijingului. În același timp, o echipă de experți din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) care investighează originile coronavirusul urmează să sosească în China.

Majoritatea pacienților noi au fost raportați în apropierea capitalei, dar o provincie din nord-estul Chinei a înregistrat, de asemenea, o creștere a numărului de cazuri, potrivit informațiilor publicate miercuri. Comisia Națională de Sănătate a declarat că un total de 115 cazuri noi confirmate au fost raportate, comparativ cu 55 în ziua precedentă. De asemenea, Comisia a spus că 107 dintre noile cazuri sunt infecții locale.

Experții OMS vor să meargă în Wuhan

Noile focare au apărut cu o zi înainte ca un grup de experți al OMS, care vrea să investigheze originile virusului care a ucis aproape două milioane de oameni din întreaga lume, să sosească în țară. Echipa de 10 membri vrea să meargă în orașul central Wuhan, unde au apărut pentru prima dată cazurile de COVID-19 la sfârșitul anului 2019. Shijiazhuang, Xingtai și Langfang au intrat în carantină, ca parte a eforturilor de a împiedica răspândirea virusului, în timp ce autoritățile din Beijing au intensificat măsurile de screening și prevenire pentru a limita apariția unui alt focar în capitala Chinei, informează AlJazeera.

VEZI ȘI: Un grup de experți OMS va ajunge în China pentru a investiga originile COVID-19

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel