Cazuri COVID-19 la Minaur Baia Mare. Se cere amânarea meciului cu CSM Bacău

Foto Pexels
Foto Pexels

Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare are șapte cazuri de Covid-19 în cadrul secției și a renunțat să mai facă vineri deplasarea la București, unde urma să joace cu CSM Bacău.

„În urma testelor efectuate înaintea plecării echipei de handbal masculin a CS Minaur Baia Mare spre București, pentru jocul din etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor, șapte persoane din cadrul secției au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, iar DSP Maramureș a decis intrarea în izolare a tuturor jucătorilor echipei băimărene (de la trei cazuri în sus se impune izolarea)”, se arată într-un comunicat al clubului.

Implicit, nu se va putea prezenta la meciul din etapa a 18-a cu CSM Bacău, trimițând în acest sens o notificare către Federația Română de Handbal, prin care se cere amânarea meciului.

Acest lucru este posibil, se spune în comunicat, deoarece Minaur Baia Mare a susținut vineri și sâmbătă meciuri din EHF European Cup cu Donbas Mariupol, iar conform regulamentului FRH poate cere amânarea dacă a disputat în ultimele 14 zile meciuri de cupă europeană.

Reprogramarea meciului va fi făcută de FRH, la o dată pe care o va decide, după expirarea perioadei în care jucătorii echipei vor sta în izolare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel