Urmărește emisiunea live


Caz INIMAGINABIL! Medic, izolat pentru că a vorbit cu un italian! Ce-a urmat e greu de imaginat...

Ioan Cordoş, doctor, a vorbit despre noul coronavirus, spaima creată în jurul pandemiei, dezvăluind totodată și culisele unui caz incredibil. 

„Dacă nu avem probleme, dar vrem să le creăm, se vor găsi suficienți care să ni le creeze din ce în ce mai mult”, a spus Ioan Cordoş, doctor, șef al secției de chirurgie toracică la „Marius Nasta”, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”.

La un moment dat, a făcut o precizare despre distanțarea socială. „Trebuie să-i spunem distanțare fizică. Distanțare socială o faci atunci când există o societate pe clase și așa mai departe”, a spus doctorul.

Ulterior, a vorbit despre un caz incredibil. „Am avut un exemplu ca să spun așa... hilar. Pacientul, chiar medic fiind, nu a fost chiar așa de grav, nu a fost nicio boală până la urmă, dar a fost izolat. A afirmat că a stat de vorbă cu un cetățean italian. În momentul acela, l-au băgat singur în salon. Nici apă să-i dea. Deci nu știu dacă mă înțelegeți”, a spus doctorul.

„S-a întâmplat așa ceva?!”, a intervenit imediat Răzvan Dumitrescu.

„Spaima creată... Era colegul nostru! Nu a fost nimic! Italianul nu fusese în Italia de șase ani! El a spus că a stat de vorbă cu un cetățean italian, nimeni nu a așteptat să spună toată povestea până la capăt”, a adăugat doctorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel