Caz de COVID-19 la Agenţia Naţională Anti Doping

S-a înregistrat un prim caz de COVID-19 la Agenţia Naţională AntiDoping din România. 

O angajată de la laboratorul Anti-Doping din București a mers la muncă până pe 15 aprilie, în ziua în care a prezentat simptome ale noului coronavirus, SARS-CoV-2, iar astăzi a fost depistată pozitiv.

"Direct, nu am intrat în contact cu ea, dar indirect, da! Dânsa a venit pe 15 aprilie la birou și a lăsat o adeverință la secretariul ANAD, adică la secretara mea. Plus că a intrat în contract cu cei de la pază, cu care am intrat și noi...

Îmi pare rău că n-am fost anunțați mai repede de cei de la laborator, pentru că puteam să luăm alte măsuri de prevenție, pentru a sprijini angajații și familiile acestora", a declarat Cristi Balaj, preşedinte Agenţiei,  pentru Gazeta Sporturilor.

Informaţia, aflată abia azi 

"Nu știam de acest caz! Directoarea de la laborator nu ne-a zis nimic nouă despre asta. Abia astăzi, când rezultatul a fost pozitiv, la ora 12:00 am fost anunțați la ANAD că există o persoană cu coronavirus. Directoarea știa de simptomele doamnei încă de săptămâna trecută.

Oricum, din sursele noastre, oamenii noștri din Agenție aflaseră de problemele doamnei și și-au dat seama că simptomele sunt cele asimilate cu coronavirus. Am luat măsuri de prevenție încă de ieri dimineață, prin izolarea unor angajați ai agenției", a mai spus Balaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel