EXCLUSIV  Cătălina Porumbel, situație ȘOCANTĂ în magazin: Avea o privire ÎMPIETRITĂ

Jurnalista Cătălina Porumbel a declarat, într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS, că a fost martora mai multor episoade şocante de la începutul pandemiei. 

"Într-o zi, am ieşit afară din curte, fetele au ieşit după mine. Un copil al unei vecine se plimba pe stradă, s-a apropiat de mine şi primul lucru pe care mi l-a spus a fost 'nu am coronavirus', nu ce fac fetele, ce face Eva. Copilul are 6 ani. M-a cam şocat treaba asta. De asemenea, am văzut în comportamentul vecinilor că atunci când deschid poarta să arunc gunoiul la tomberon şi, dacă mai e cineva pe stradă, fuge repede în curte. 

La cumpărături, culoarele dintre raioane nu sunt atât de generoase. La un moment dat, m-am întâlnit cu un domn care era mai în vârstă decât mine şi când a ridicat capul şi şi-a dat seama că nu mă poate ocoli avea o privire împietrită. Se modifică mult comportamentele în perioada asta şi sper să putem trece peste asta şi să revenim la ce era odată. 

Mi-a mai povestit cineva că a asistat la un scandal într-un magazin pentru că nu fusese respectată distanţa de doi metri. Cred că ar trebui să ne menţinem un pic mental într-o zonă de siguranţă, pentru că dacă vom trăi panica în continuare, vom ajunge în altă zonă pe care nu o vom mai gestiona după aceea", a declarat Cătălina Porumbel în exclusivitate pentru DCNEWS

VEZI VIDEO MAI JOS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel