EXCLUSIV  Cătălina Porumbel, situație ȘOCANTĂ în magazin: Avea o privire ÎMPIETRITĂ

Jurnalista Cătălina Porumbel a declarat, într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS, că a fost martora mai multor episoade şocante de la începutul pandemiei. 

"Într-o zi, am ieşit afară din curte, fetele au ieşit după mine. Un copil al unei vecine se plimba pe stradă, s-a apropiat de mine şi primul lucru pe care mi l-a spus a fost 'nu am coronavirus', nu ce fac fetele, ce face Eva. Copilul are 6 ani. M-a cam şocat treaba asta. De asemenea, am văzut în comportamentul vecinilor că atunci când deschid poarta să arunc gunoiul la tomberon şi, dacă mai e cineva pe stradă, fuge repede în curte. 

La cumpărături, culoarele dintre raioane nu sunt atât de generoase. La un moment dat, m-am întâlnit cu un domn care era mai în vârstă decât mine şi când a ridicat capul şi şi-a dat seama că nu mă poate ocoli avea o privire împietrită. Se modifică mult comportamentele în perioada asta şi sper să putem trece peste asta şi să revenim la ce era odată. 

Mi-a mai povestit cineva că a asistat la un scandal într-un magazin pentru că nu fusese respectată distanţa de doi metri. Cred că ar trebui să ne menţinem un pic mental într-o zonă de siguranţă, pentru că dacă vom trăi panica în continuare, vom ajunge în altă zonă pe care nu o vom mai gestiona după aceea", a declarat Cătălina Porumbel în exclusivitate pentru DCNEWS

VEZI VIDEO MAI JOS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel