Urmărește emisiunea live


Coronavirus - Cât de sigure sunt LIVRĂRILE la DOMICILIU. ”Luptăm doar cu panica”

Livrările la domiciliu sunt foarte importante în această perioadă de epidemie de coronavirus, mai ales în condițiile în care autoritățile fac apel permanent să stăm acasă.

Multă lume se întreabă cât de sigure sunt aceste livrări la domiciliu, iar un răspuns vine de la Felix Pătrășcanu, fondator al unei firme de curierat, care a detaliat situația la Realitatea Plus:

"Deocamdată, în curierat lucrurile funcționează, chiar dacă au scăzut comezile cu 15%. Nu-i o gaură în cer. Pe fondul panicii ne așteptam ca lucrurile astea să se întâmple. Suntem în situația de a lupta cu panica și de a spune oamenilor că pot să comande pentru la domiciliu în continuare și că păstrăm măsurile de siguranță medicală în continuare, dar trebuie să rămânem pe stradă, ca afacere", a precizat el.

"Am dori foarte tare de la guvern să păstreze toate investițiile începute la acest moment. După ce va trece nebunia asta, acele investiții ne vor da oxigen pentru afacerile noastre viitoare", a ținut să explice Felix Pătrășcanu.

Siguranța livrărilor la domiciliu

"Cu cât mai multe business-uri rămase în viață cu atât mai mult se transmite un sentiment de siguranță. Curierii noștri sunt dotați cu mănuși, cu măști, cu dezinfectant, tot ce trebuie. Se face dezinfecția mașinilor când pleacă în cursă", a mai declarat, vineri după amiaza, patronul firmei de curierat.

"Lumea a reacționat destul de panicard și destul de urât la adresa oamenilor. Curierii intră mai mult în contact cu multe persoane, dar lucrurile merg spre normalitate. Marea sperietură vine din faptul că nu cunoaștem ce se întâmplă cu această pandemie, că nu ne-am întâlnit niciodată cu așa ceva. Lucrurile se așează și vom merge mai departe, așa cum putem, recalibrați", a mai spus Pătrășcanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel