Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Cât de accesibil va fi vaccinul anti-COVID-19 și care este SECRETUL apariției lui. Chiriţoiu: Asta e AȘTEPTAREA mea

Bogdan Chiriţoiu, şeful Consiliului Concurenţei, a vorbit, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre apariția unui vaccin anti-COVID și despre cât de accesibil va fi.

Întrebat dacă odată cu descoperirea și apariția vaccinului anti-COVID, acesta va fi accesibil tuturor copiilor, după cum a cerut UNICEF, Bogdan Chiriţoiu, şeful Consiliului Concurenţei, a răspuns: 

"Lucrurile se petrec pe zona asta a pandemiei, altfel decât se petrec în situațiile obișnuite. Deci în momenul de față, pentru ca vaccinul să iasă cât mai repede, ideea este a încuraja colaborarea între companii, nu mai vrem să se bată neapărat între ele ca să ofere prețul cel mai bun, ci vrem să colaboreze și să scoată un vaccin funcțional pe care să-l avem cât mai repede. Așteptarea mea e că el va fi subvenționat puternic, adică diferitele state vor finanța dezvoltarea vaccinului și va fi disponibil la un preț mic pentru toată populația globului. Dar astea sunt așteptări, vedem realitatea, dar mi se pare că în direcția asta se mișcă lucrurile", a declarat Bogdan Chiriţoiu pentru DC NEWS. 

Vezi aici interviul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel