Urmărește emisiunea live


Castelul Bran, "invadat" de cele mai frumoase pisici din lume

Timp de două zile, în 25 şi 26 iunie 2016, Castelul Bran va fi invadat de cele mai frumoase feline din lume.

Peste o sută de pisici de rasă din Europa pot fi admirate într-o expoziţie care se va desfăşura, în perioada 25-26 iunie, la Castelul Bran, informează administraţia castelului, potrivit Agerpres.

Clubul 'Magnificats' din România organizează prima expoziţie jubiliară 'World Cat Federation' (WCF) pe meleagurile lui Dracula.

Evenimentul, 'Chat Noir, Chat Blanc au Chateau Bran', ajuns la a doua ediţie, se desfăşoară sub auspiciile HIRH Dominic Habsburg, Arhiduce de Austria', se arată în comunicatul de presă.

Conform acestuia, publicul va putea admira o mare selecţie de rase, de la cele mai cunoscute, precum Maine Coon, Ragdoll sau British Shorthair, până la cele rare, printre care Scottish Fold, Don Sphynx sau Selkirk Rex.

Iubitorilor de feline Castelul Bran le-a pregătit 'Colţul Pisicilor', în magazinul 'Rotonda' din Parcul Regal, gazdele lansând noile spaţii cu suveniruri şi obiecte unice, pe lângă 'Rotonda', magazinul de înaltă ţinută 'Contele' şi librăria 'Regina'.

[citeste si]

'Şi pentru că în week-end oamenii se relaxează, compania pisicilor merge foarte bine cu o halbă de bere şi o gustare delicioasă care vor putea fi consumate la poalele castelului, Parcul Regal fiind în totalitate la dispoziţia celor care iubesc să-şi petreacă timpul în aer liber. De aceea şi intrarea la expoziţia de pisici este liberă', precizează organizatorii.

Expoziţia jubiliară WCF de la Castelul Bran va beneficia de arbitrajul internaţional al arbitrilor Klaas van der Wijk (Olanda), Carl Heinz Knelangen (Germania) şi Mary Lise Landsheer (Belgia).

În afară de arbitrajul tradiţional şi de finala zilnică (Best în Show), publicul va putea admira spectaculosul arbitraj de ring. La expoziţie se vor derula ring-uri WCF, precum şi ring-urile Jubiliare, unde câştigătorii obţin prestigiosul titlu Silver Master. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel