Castelul Bran, ÎNCHIS din cauza numărului mare de cazuri Covid-19 din zonă

Foto: Castelul Bran / Facebook
Foto: Castelul Bran / Facebook

Rata mare de infectare cu coronavirus din stațiunea turistică Bran i-a făcut pe reprezentanții Castelului Bran să ia decizia de a închide atracția turistică. 

Dacă v-ați gândit ca în weekend, sau în perioada următoare să faceți o vizită la Bran, la Castelul Bran, atunci trebuie să știți că obiectivul turistic este închis. 

Din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus, reprezentanții Castelului Bran au decis închiderea obiectivului până în data de 24 noiembrie. 

”Dragi prieteni, Din nefericire, în ultimele zile, comunitatea din Bran a înregistrat o incidență a cazurilor de Covid-19 de peste 4/1000. Ca urmare, Comitetul Județean pentru Situații de Urgențā a decis închiderea Castelului între 11 şi 24 noiembrie. În ceea ce ne priveşte, vom continua să respectăm regulile şi să îndemnăm la prudență, în aşa fel încât această măsură să nu se prelungească. Vă rugăm pe toți să aveți grijă de voi şi de ai voştri! Sperăm să ne revedem curând!”, au scris reprezentanții Castelului Bran pe pagina oficială de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel