Căsătorie în pandemie. Imaginile zilei, în Sectorul 1

Iată că, în ciuda virusului care a înspăimântat planeta şi a pus pe butuci economiile, sunt şi oameni pentru care aceste zile aduc şi bucurii de neuitat.

Vorbim despre cuplurile care, în ciuda pandemiei şi a restricţiilor impuse prin ordonanţe militare, care limitează la opt numărul persoanelor care pot participa la ceremonii, decid să se căsătorească. Un exemplu vine de la Sectorul 1. Iată ce a scris primarul Dan Tudorache pe Facebook: 

"Căsătorie la primărie, în pandemie. Un cuplu a decis să spună astăzi DA, în ciuda faptului că la acest eveniment important am participat doar opt persoane. Distanțarea socială și regulile și-au spus cuvântul. Au lipsit familiile, prietenii, iar martorii au venit cu măști și mănuși, pe care le-au abandonat doar în timpul scurtei ceremonii din sala de consiliu.

Însă a fost frumos: atmosfera caldă, emoțiile firești la un asemenea eveniment și multă bucurie. Și speranța că în curând #totulvafibine. Mai ales că urmează și nunta. Căsătorie, în vremea pandemiei. Casă de Piatră, oameni buni!"

Foto: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel