Carmen Tănase: Isteria a băgat frica în oameni! Când am văzut-o pe mama...

Sursa: Youtube
Sursa: Youtube

Marea actriță Carmen Tănase a povestit cât de dificilă este perioada prin care trece lumea în contextul restricțiilor impuse pentru combaterea coronavirusului.

Actrița Carmen Tănase s-a întrebat dacă noul coronavirus este „o sperietoare” atât de mare „încât să distrugem economia globului” și consideră că isteria de la nivel mondial a făcut mult rău.

„S-a greșit cu isteria. Această isteria a băgat frica în oameni. Părerea mea e că frica este mult mai periculoasă decât orice boală de pe lume pentru că ea produce boala”, spune actriția într-un interviu acordat Mirelei Voicu la Antena 3.

Aceasta a povestit și un episod cu mama ei, peroană în vârstă, mărturisind că se teme pentru ea iar primul lucru după ce va trece criza va fi să o strângă în brațe.

„Am văzut-o pe mama acum trei zile. A fost ceva ușor traumatizant. Ea are 88 de ani, dar e o femeie sănătoasa, zdravănă la minte, înțelege ce i se întâmplă, e mobilă. I-am spus, că pentru ea îmi e teamă, să nu mai iasă din casă. Ea ieșea doar pe băncuța din fața blocului, stătea acolo o oră, două. Pentru ea conta foarte mult. Contează pentru orice om, mai ales pentru un om bătrân.

M-am dus la ea cu cumpărături, am urcat în bloc, am pus cumpărăturile pe preșul cu clor, și am sunat. A deschis doamna care stă cu mama. Eu am stat foarte în spate, aproape lipită de ușa vecină. Mama a ieșit în pragul camerei ei. Așa am văzut-o... Mi-a venit să plâng și am plecat. Eu fac tot ce pot să o protejez”, a mărturisit marea actriță Carmen Tănase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel