Carmen Brumă le-a răspuns urmăritorilor de pe Instagram la întrebarea despre Mircea Badea / foto

Carmen Brumă
Carmen Brumă

După ce urmăritorii de pe Instagram i-au cerut o poză din vacanță cu Mircea Badea, Carmen Brumă s-a conformat și a postat.

2. -imagine fara descriere- (carmen-bruma_61334500.jpg)

3. -imagine fara descriere- (carmen-bruma-2_29351700.jpg)

Și Mircea Badea a postat o fotografie din vacanță:

4. -imagine fara descriere- (mircea-badea_60348000.jpg)

Carmen Brumă și Mircea Badea se află în vacanță alături de fiul lor, Vlăduț.

Luni, 19 iulie, la Radio ZU, Mircea Badea spunea că va pleca în concediu cu mașina, lucru care s-a și întâmplat. A făcut această alegere pentru fiul său, Vlăduț, pasionat de mașini, ca el să vadă ce înseamnă, de fapt, un drum lung făcut pe patru roți.

'De ce mă duc cu mașina? Acolo unde mă duc vine o trupă de copilași și îl mai scot pe al meu din sufragerie. Îi mai dau drumul printre copii. *Ia du-te și tu, tată, ăștia-s copii, ai mai auzit de ei! Uite așa arată copiii!*', a spus Mircea Badea, la Radio ZU.

'De asta mă duc și de asta merg și cu mașina. El fiind cu mașinile, *Hai ca să vezi ce înseamnă, totuși, să mergi cu mașina!*', a adăugat el.

Mircea Badea a precizat că Vlăduț a mai făcut un drum ceva mai lung cu mașina, de la București la Poiana Brașov. 

Ultimele informații despre pandemie în Grecia

Grecia a anunţat joi că toţi lucrătorii nevaccinaţi din turism şi sectorul restaurantelor vor trebui să facă teste regulate împotriva coronavirusului, guvernul extinzând astfel la nivel naţional, în urma creşterii numărului de infectări, o obligaţie impusă până acum doar în câteva insule turistice populare, transmite Reuters.

După un an turistic 2020 dezastruos, Grecia a ridicat majoritatea restricţiilor şi speră într-o revigorare măcar parţială în această vară a industriei sale turistice cruciale pentru economie.

Însă, în urma unei noi creşteri a numărului de infectări, cauzată de varianta Delta a coronavirusului, Grecia a impus săptămâna trecută ca lucrătorii nevaccinaţi din restaurante şi turism de pe unele insule turistice principale să se testeze de două ori pe săptămână, într-un efort de a salva sezonul de vară.

Aceeaşi regulă li se va aplica de acum încolo lucrătorilor din aceste sectoare din întreaga ţară, a declarat ministrul adjunct pentru protecţia cetăţenilor, Nikos Hardalias, într-un briefing de presă. 'Obiectivul este ca ţara noastră să transmită în continuare mesajul că a fost şi rămâne o destinaţie turistică sigură', a explicat el.

În pofida unor restricţii recente, pe insula Mykonos, renumită pentru petreceri, numărul de infectări a crescut rapid, obligând autorităţile să interzică deplasările pe timp de noapte şi muzica în localuri începând din 26 iulie.

Hardalias a afirmat că situaţia din Mykonos s-a ameliorat uşor şi că autorităţile vor decide în zilele următoare dacă măsurile vor fi prelungite sau nu.

Fostul prim-ministru Alexis Tspiras, liderul principalului partid de stânga de opoziţie, Syriza, a fost de părere că restricţiile impuse în Mykonos trimit 'un semnal foarte prost' pentru Grecia ca destinaţie turistică.

Grecia a vaccinat în jur de 45% din populaţia de 11 milioane de locuitori. După ce a ordonat vaccinarea personalului sanitar şi de îngrijire, guvernul i-a îndemnat pe profesori să se vaccineze la timp pentru începutul anului şcolar în septembrie.

Joi, Grecia a raportat 2.604 cazuri de infectare şi un bilanţ total de 469.042 de la debutul pandemiei. În jur de 12.875 de persoane au decedat în urma complicaţiilor bolii COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel