EXCLUSIV  Carmen Avram, Revoluție 1989: Jurnaliștii, legături și surse în serviciile secrete

Carmen Avram, realizatoarea emisiunii "În premieră" de la Antena 3, a făcut la DC News dezvăluiri incendiare despre perioada premergătoare Revoluției din 1989, atunci când zeci de mii de turiștu au intrat în România, alături de foarte mulți jurnaliști. 

Jurnalista Carmen Avram are o recomandare pentru românii care simt că au nevoia de a milita pentru ceva: "să meargă să vorbească cu oamnii care au făcut Revoluția română, Revoluția pentru care am plâns cu toții, pentru care l-am văzut pe tatăl meu câzând în genunghi și plângând de fericire că s-a terminat.

Oamenii aceia care au fost bătuți și împușcați și care au lăsat în urmă familii și care pot povesti, iar noi am crezut în adevărul acelei Revoluții foarte multă veme".

Douăzeci și ceva de ani mai târziu aflăm, l-am văzut pe ultimul  șef de contraspionaj al României de pe vremea lui Ceaușescu vorbind despre cei 60.000 de turiști  străini care au intrat în țară și care s-au dovedit a fi agenți CIA, KGB și cam toate serviciile secrete de pe Pământ și care au rămas în România, iar în august 1990 aceștia încă mai erau aici. Cei de Inter ne povesteau că brusc, prin noiembrie au început să apară jurnaliștii străini, și pe ei îi  mirau foarte tare ce se întâmplă în România  de vin atâția jurnaliști străini. Nu mai aveau camere, Inter-ul fiind singurul hotel în care se mai putea sta civilizat" a afirmat Carmen Avram.

[citeste si]

"Dintr-o dată începi să te întrebi de ce atunci. În experiența mea de cât teren am făcut am învâțat să plec și să vorbesc cu șefii mei  și să le spun că este momentul să plecăm din momentul în care jurnaliștii străini plecau acolo și din numele jurnaliștilor străini  care plecau la un eveniment.

Există niște etape. Nu o să pleci, dacă ești o țară mică și fără bani. O să te uiți cu mare atenție când pleacă vedetele posturilor mari de televiziune, iar când au plecat acestea  știi că este momentul să pleci și tu, pentru că am descoperit pe teren că, vorbind cu foarte mulți jurnaliști străini, există  o sursă de informații acvolo care circulă altfel decât în România" a mai spus realizatoarea emisiunii "În prmieră" de la Antena 3.

"Jurnaliștii străini au legături și au surse în seviciile secrete  foarte puternice, în guverne, în oameni în guvern, pe lângă președinție, deci au altă sursă de informație mult mai bună și mult mai credibilă. Ei știu exact  când să plece. Am făcut 20 de ai de teren în extern. Oamenii nu pleacă la întâmplare  niciodată. Ei pleacă atunci când e un semnal, iar când semnalul e, să vezi că se pleacă și din Germania, și din Anglia, și din Franța, de peste tot se pleacă în aclași timp. Și americanii la fel. Cănd vezi jurnaliști străini  plecând într-un loc, chiar dacă nu s-a întâmplat ceva, trebuie să știi că atunci o să se întâmple ceva", a declarat Carmen Avram în cadrul unui interviu la DC News.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel