Carmen Avram: Tupeul e foarte mare. Să se trezească cineva!

Emisiunea "În premieră cu Carmen Avram" revine la Antena 3. Vineri, 16 martie, jurnalista a vorbit despre reportajele la care lucrează.

"Toate anchetele durează foarte mult. Cel mai simplu reportaj presupune cel puțin trei săptămâni de muncă. Începând cu 8 ianuarie, ne-am împrăștiat prin țară, am început să filmăm, să scormonim și să scoatem la iveală toate lucrurile pe care le vedem. Am încercat să vedem dincolo de ele, ce le provoacă, ce se întâmplă, și la ce putem să ne așteptăm. Impresia mea personală și durerea mea – nu numai a mea, a tuturor colegilor – este că n-ai niciodată foarte multă speranță că tu dai ceva și chiar o să se întâmplă ceva după. E o inerție extrem de mare la nivelul autorităților. Și mai e ceva ce observ în ultima vreme: faptul că tupeul e foarte mare", a spus jurnalista Carmen Avram, vineri, în platoul Antena 3.

"Să se trezească"

De asemenea, a declarat că speră să se "trezească cineva în legătură cu turismul". "Vreau să se uite cu mare atenție la anchetă și să vadă o comparație între noi și un stat foarte mic. Acest stat, extrem de mic în comparație cu noi, ne-a luat-o înainte în turism. Ne-au ocupat locul. Aș vrea ca cineva să reacționeze după această anchetă", a spus jurnalista.

Carmen Avram a dezvăluit că, în cadrul emisiunii, vor fi prezentate "povești de succes ale românilor noștri, vor fi români de aici pe care i-am convins să ne vorbească și vor spune cum au reușit ei în această țară".

[citeste si]

Prima ediție din noul sezon va fi difuzată duminică, 18 martie, la ora 19.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel