EXCLUSIV  Careu între Soare și Jupiter astăzi, cum ne influențează. Avertisment pentru o ZODIE astăzi: Ai grijă!

Astrologul DC News, Daniela Simulescu
Astrologul DC News, Daniela Simulescu

Horoscop 21 mai 2021. Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni pentru zodii. Astrologul DC News a atras atenția că una dintre zodii trebuie să aibă mare grijă la ce spune astăzi și a explicat de ce. 

Astrologul DC News Daniela Simulescu a mărturisit, la începutul emisiunii de la DCNewsTV, înainte de previziunile pentru fiecare zodie, că 'Astăzi avem un careu între Soare și Jupiter, numai bun pentru petrecut și distracție. Când avem acest aspect, de 90 de grade între Soare, care a intrat ieri în Gemeni și Jupiter, care a intrat recent în Pești, suntem extravaganți.'

Partea practică a vieții, afectată astăzi

”Dacă mergem la vreun party zilele acestea, o să dansăm, o să fim în centrul atenției și o să avem chef de viață! Să recuperăm tot ce n-am avut în ultimul timp. La distracție e bun acest aspect, dar nu e bun în partea practică a vieții. De exemplu, astăzi, careul între Soare și Jupiter, e bun pentru cei care n-au curaj, care stau în carapacea lor. Pentru ceilalți, acest aspect s-ar putea să-i facă să fie foarte nesuferiți. Ne face să ne simțim mai mult decât este cazul. Mai greu o să avem limite zilele astea.', a spus Daniela Simulescu, precizând că 'sunt niște recomandări în funcție de mișcările planetelor.'

Astrologul Daniela Simulescu, semnal de alarmă pentru Berbeci 

Astrologul DC News Daniela Simulescu a dat startul previziunilor pentru zodii cu un sfat important pentru Berbeci și cei cu ascendentul în Berbec.

”O să te rog să ai grijă ce spui astăzi. Eu deja am început într-un mare stil. De ce? Pentru că Soarele e în Gemeni, Jupiter e în Casa a 12-a și ți se pare că ai tu un îngeraș păzitor acolo și știe el bine cum te ajută și te scapă de toate.”, a spus astrologul.

De asemenea, Daniela Simulescu a adăugat că ”Te-o scăpa, nu zicem nu, dar laudele la serviciu nu sunt cele mai potrivite astăzi. Dacă stai de vorbă cu colegii, nu începe să spui tu *Eu fac mai bine asta*. Să nu uităm că Marte e în Rac la tine și Marte e guvernatorul.. mai puturos așa. Deci, astăzi cu lauda mai puțin la serviciu.”

Berbecii, weekend plin de activități 

În schimb, spune Daniela Simulescu, ”în weekend, pe ieșit, pe plimbat, pe distracții, pe cumpărături”, Berbecii ar trebui să iasă la suprafață pentru că au de ce. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel