Plantele și florile uscate din nou la modă în decorarea spațiilor interioare

Plantele naturale uscate, un ”must have” care revine în decorarea interioară.

Plantele naturale uscate, un ”must have” care revine în interioarele noastre pentru o decorare din ce în ce mai autentică și durabilă! Au dispărut imaginile cu florile bunicii pe care ajungem nici măcar să nu le vedem și care adună praf pe dulapuri. Faceți loc pentru creații la modă cu aceste flori atemporale, va începe culesul, florarii în devenire, apucați-ți foarfecele. Gândește-te bine, acesta poate fi un cadou perfect pentru Ziua Îndrăgostiților sau orice ocazie! În plus, livrarea florilor nu mai este o problemă la ei, pe lângă faptul ca sunt magnifice, sunt eterne. Nu mai aveți griji cu privire la întârzierea livrării sau la un pachet lăsat în lumina directă a soarelui în august. Uită de întrebări de genul ”am pus apă suficientă?”, ”vor rezista până la casa bunicii?”

Toate aceste constrângeri dispar odată cu frumoasele noastre flori uscate. Așadar, ridică câteva culori cu ele și lasă-te copleșit de magia lor.

Deci, dacă vă puneți întrebări precum ”de unde ar trebui să-mi cumpăr florile uscate într-un buchet?” sau ”unde pot găsi flori uscate în vrac?” Piața online vă permite să cumpărați florile uscate în vrac și cu ridicata printr-o gamă largă de soiuri de flori deja uscate.

Așadar, fără problema ”cum să usuci florile?”, va trebui doar să dai frâu liber creativității tale și să faci loc bricolajului. Nu trebuie să fii un profesionist în uscarea florilor sau aranjamente florale, așa că 1,2,3 înflorește!

Pentru cea mai mare plăcere, vă oferim în mod constant produse noi. Pentru a vă aduce o diversitate de flori uscate și un catalog în continuă expansiune, nu ne vom opri la nimic!

Pentru că suntem în permanență în căutarea de noi parteneri care să vă oferim tot ce este mai bun.

O gamă care este din ce în ce mai responsabilă pentru mediul nostru prețios. Descoperiți noutățile noastre actuale, printre altele, mult solicitata ”iarbă de pampas”. Popular la toți clienții noștri, acum puteți comanda iarbă naturală de pampas în pachete de 3 tulpini pentru decorarea dvs. interioară.

Nu este foarte complicat până la urmă. Pentru a face acest lucru, pur și simplu urmați anumite reguli și veți deveni un expert! Dacă doriți să vă răsfățați cu acest nou hobby, urmați pur și simplu aceste sfaturi. 

Ordinea este importantă:

1) Asigurați-vă în prealabil că floarea selectată se poate usca, de fapt, nu toate oferă această posibilitate.

Gladiole, crini, alstroemerias, de exemplu, nu se usucă. Atenție, mai sunt și altele...

2) Odată ce această selecție a fost făcută, scoateți florile proaspete din apă dacă, în orice caz, se aflau într-o vază.

3) Nu ezitați să îndepărtați orice exces de frunziș pe care l-ar putea avea pe tulpini.

4) Atârnă-le cu capul în jos într-un loc uscat, bine ventilat,

5) Așteptați mai mult sau mai puțin timp în funcție de soiul ales.

Cum să faci un buchet de flori uscate?

Nimic nu e mai ușor! Mai întâi, definiți ce tip de compoziție doriți să creați. Flori pentru nunta? Pentru piese centrale? Stil country si bucolic? Sau mai degrabă provensal cu lavandă? Acest buchet este pentru tine sau cadou?

Vă sfătuim să combinați, de exemplu, statice albastră uscată cu șarveta sau trandafir galben de ramură. Doar câteva flori vor fi suficiente. Pur și simplu așezat într-o vază, într-un recipient reciclat sau lipit pe lemn de plută cules în timpul plimbărilor pe lângă mare.

Puteți crea foarte ușor un decor minunat cu florile dvs. uscate. Potențialul decorativ și creativ al acestor plante uscate este enorm. Nu este nevoie să fii un expert pentru a te distra.

Crearea unui buchet rotund de mireasă sau domnișoare de onoare nu va fi neapărat mai complicată. Nu este nevoie de sprijin, vă asamblați în mod natural florile uscate împreună și distribuiți armonios culorile.

Rhodante cu craspedia (culoare galbenă), ovăz și nigella (flori albastre) și amarant, pe care le atașați cu rafie. Îti poți finaliza aranjamentul de flori uscate cu sfoară sau cravată din stofă, care va da o latură și mai romantică. De foarte multe ori, simplitatea va fi cel mai bun aliat al tău.

Ce flori poți usca?

Multe flori se pot usca, aceasta este vestea bună! Gata cu deșeurile și florile care, atunci când nu mai sunt proaspete, ajung prea devreme la gunoi sau în compost.

Candidații pentru uscare includ plante statice, trandafiri, gypsophila, bujori, anumite soiuri de hortensie, eryngiums (numiți în mod obișnuit ciulini). Dar sunt multe, printre ele, multe ierburi, ca florile sălbatice de exemplu. Deschideți larg ochii și alegeți activ.

De unde să cumpărați flori uscate ieftine?

Pentru că suntem dornici să oferim produsele noastre pentru toate tipurile de buzunare, ne-am gândit să oferim flori uscate sub formă de încărcături la prețuri mici. Răsfățați-vă cu încărcături frumoase și colorate pentru un buget rezonabil. Aceste încărcături constituie o intrare economică în lumea florilor uscate.

Și mai simplu, cutii de bricolaj deja gata! Sunt disponibile în 4 culori, portocaliu, alb, roz și galben și sunt perfecte pentru un început blând.

Conținutul vă va permite să vă desfășurați primul atelier fără să vă faceți griji cu privire la cantități.

Avantajul de a putea cumpăra flori uscate în vrac este că poți, cu puțină precauție, să-ți faci și să-ți refaci aranjamentele cu câteva zile înainte, până când vei obține rezultatul așteptat.

Ai grijă totuși, florile uscate sunt uneori mai fragile atunci când sunt manipulate decât florile proaspete. Fii blând cu ele. Evitați să le manipulați inutil, nu le strângeți deoarece riscați să le deteriorați iremediabil.

Gata cu pregătirile de ultimă oră. Îți poți face buchetele de flori uscate cu mult înainte de ziua cea mare!

Livrarea florilor dumneavoastră uscate poate fi anticipată cu mult înainte de evenimentul dumneavoastră. Puțină liniște sufletească nu strică niciodată. Confort real în planificarea dvs.

Amintiți-vă că este posibil să aveți nevoie de accesorii și materiale mici, cum ar fi spumă, sârmă etc, care vor fi folosite pentru realizarea ansamblurilor dumneavoastră.

Dar florile uscate sunt folosite în fiecare zi și nu există nicio îndoială că veți găsi un mic colț pentru ele în apartamentul dvs.

Le vei iubi culorile, le vei adora latura retro și te vei îndrăgosti de posibilitățile pe care le oferă. Nu este nevoie de o ocazie specială pentru a aduce o înflorire de durată în încăperile casei tale.

Faceți loc decorațiunilor de perete, ghirlande agățate de perete, într-o bucătărie sau spălătorie, în cercuri de flori, ca tăblie, coaster, în erbari, florile uscate reprezintă o sursă inepuizabilă de posibile variații și ore atemporale de creație.

Nu ai răbdare să aștepți ca florile tale să se usuce singure sau să îți faci buchetul? Sau pur și simplu vrei să oferi un buchet uscat unei persoane dragi, există mai multe culori, buchete uscate albastre, buchete roșii, de la cele mai simple la cele mai sofisticate.

Dacă nu te simți confortabil să o faci, dacă nu ai timp sau dacă îți este frică să ratezi, îți oferim diferite tipuri de coroane de flori suspendate, deja realizate special pentru tine de florarii noștri.

Fie că este vorba de coroane de atârnat pe o ușă sau de purtat pe persoana ta, am creat o colecție care nu te va lăsa indiferent. Ramele și clopotele sunt, de asemenea, suporturi excelente pentru a vă înfrumuseța interiorul.

Să te bucuri multă vreme de florile sale, nu prea multe de spus, pentru că nu prea multe de făcut!

Conservarea florilor uscate nu ar putea fi mai simplă. Nu e nevoie de apă, desigur. Nici lumină, nici degetul mare verde...

Singurul dușman, praful care se va așeza peste ani, într-adevăr, dar aceste flori sunt nemuritoare!

A oferi flori uscate frumoase înseamnă a face un cadou durabil și eco-responsabil, care va dura ani de zile. Nu vă mai temeți de vârfurile de căldură, schimbă efemeritatea cu longevitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel