Care sunt excepțiile la noile restricții care intră în vigoare în București

Prefectura București a anunțat care sunt excepțiile la noile restricții stabilite de Comitetul pentru Situații de Urgență. Noile reguli se vor aplica începând de duminică, la miezul nopții.

Potrivit Prefecturii București, cabinetele medicale, inclusiv cele stomatologice, nu sunt afectate de reducerea programului operatorilor economici.

De asemenea, scoaterea animalelor de companie în fața locuinței este permisă, dacă persoana nu se deplasează în nicio altă parte și prezintă dovada că locuiește în imobilul în fața căruia se află.

Totodată, victimele violenței familiale se pot deplasa la secțiile de poliție sau la centrele de primire, ca de altfel, orice persoană care este în situația de a fi nevoită să iasă din casă pentru a își proteja viața sau integritatea fizică, a sa sau a persoanelor pe care le are în grijă, anunță autoritățile.

Nu în cele din urmă, este permisă deplasarea către centrele de vaccinare.

Potrivit Mediafax, Comitetul pentru Situații de Urgență din Municipiul București a stabilit că noile restricțiile intră în vigoare duminică de la miezul nopții. Decizia a fost luată în condițiile în care rata de infectare a ajuns la 6,88 la mie.

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a stabilit, sâmbătă, noile restricții, în condițiile în care rata de infectare a ajuns la 6,88 la mie. Magazinele se închid în weekend la ora 18.00, în rest la 21.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel