Căpitan de submarin, sfaturi IMPORTANTE. Patru paşi pentru a trece peste izolare

Un căpitan de submarin nuclear a explicat cum se poate trece mai uşor peste izolare în câţiva paşi simpli. 

Ryan Ramsey, fost căpitan al submarinului nuclear HMS Turbulent, a explicat într-un interviu pentru BBC care sunt paşii prin care perioada de izolare poate fi depăşită mai uşor. Conform acestuia, submarinul găzduia 130 de persoane într-un spaţiu de doar 84 de metri lungime. 

Pasul 1 - rutina

"Asiguraţi-vă că aveţi o rutină zilnică şi că vă ţineţi de ea. Pentru că asta va face ca timpul să treacă mai repede. Zilele vor deveni săptămâni, săptămânile luni. Nimeni nu ştie cât poate dura izolarea, aşa că rutina este foarte importantă, ca să nu vă pierdeţi minţile", a explicat Ryan Ramsey. 

Pasul 2 - curăţenia 

"Deşi sună ciudat, este foarte important să faceţi curat. Nu lăsaţi mizeria să se adune, faceţi curat cât mai des, păstraţi-vă curat. Faceţi totul ca înainte la capitolul acesta", a mai explicat căpitanul. 

Pasul 3 - relaxarea 

"Tentaţia de a sta toată ziua cu ochii pe ştiri este foarte mare, aşa că este important să vă alocaţi timp pentru relaxare. Pentru deconectare, dacă vreţi. Veţi vedea că, astfel, este redusă anxietatea", a mai spus el. 

Pasul 4 - evitarea conflictelor

"Veţi vedea că în doar câteva zile putem începe să vedem lucruri la membrii familiei, lucruri care ne deranjează. Vor apărea conflicte, sunt inevitabile într-o astfel de situaţie. Este important să nu lăsaţi conflictul să escaladeze, pentru că sunteţi în situaţia asta împreună. O situaţie tensionată nu vă va face bine, pentru că nu aveţi posibilitatea să ieşi afară să vă răcoriţi", a conchis Ryan Ramsey. 

VEZI ŞI  Izolarea în garsonieră vs. izolarea la curte. Radu Leca, psiholog: Izolarea ne ÎNRĂIEȘTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel