EXCLUSIV  CAPCANĂ la metrou cu coronavirusul! Vrăjeală totală! Ai fi crezut că se va ajunge aici?! / FOTO

E nebunie la metrou în plină pandemie!

Deși se anunțaseră reguli foarte stricte la metrou odată cu instituirea stării de alertă, lucrurile stau bine doar în teorie. Dacă la început, măsurile se mai respectau, acum nu mai este atâta rigurozitate.

Unii paznici nu poartă mască de protecție, motiv pentru care ar fi culmea să le-o ceară celor care circulă cu metroul. Așa că își văd de ”treabă”, adică se uită în altă parte.

Cât despre călători, cei mai mulți pe care i-am văzut fie își țin masca sub nas, fie sub gură, iar alții nu o au deloc. Cel mult intră cu aceasta, în caz că totuși le zice ceva vreun paznic, apoi, când ajung pe peron, o trântesc în geantă să nu li se ia rujul. Așadar, regula cu ”în rețeaua de metrou este obligatorie purtarea măștii de protecție” o respectă doar ”fraierii”. 

În metrou, locurile unde este permis să ne așezăm sunt marcate cu semne vizibile, de culoare verde. Dar nimeni nu ține cont de acestea! Fiecare stă unde vrea și cum vrea. Cel mult, oamenii mențin un loc liber pe scaune între ei, adică circa 40 centimetri. Nici vorbă de un metru și jumătate - doi...

Și mai sunt și cei care poartă mănuși, dar se țin de bară, apoi își duc mâna la mască s-o potrivească mai bine, apoi se scarpină la ochi, apoi pun mâna pe telefon, apoi iar pe bară și tot așa, procedura se reia de câteva ori.

Cât despre măsurarea temperaturii, nici vorbă! La metrou nu am văzut pe nimeni care să verifice acest lucru. Este o vrăjeală totală cu respectarea regulilor la metrou. Relaxarea i-a făcut pe mulți să creadă că gata! Covid-19 a dispărut! Așadar, la metrou, este un adevărat potențial vehicul de transmitere liniștită a coronavirusului... 

Acest articol reprezintă o opinie.

Cu mască sau fără mască... :

2. -imagine fara descriere- (metrou_28844600.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel