EXCLUSIV  Candidat PSD, prezidențiale 2019. Codrin Ștefănescu, anunț mult așteptat

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a declarat, pentru DC News, că rezultatele analizei care va stabili cea mai bună opțiune a PSD pentru alegerile prezidențiale vor veni mai târziu decât se estimase inițial. 

"Datele din teritoriu au început deja să vină, însă după 20 februarie putem spune că le-am primit pe toate. Abia atunci vom începe o analiză și vom anunța public rezultatul. Aceste date ne vor spune care este varianta optimă pentru alegerile prezidențiale și din punctul de vedere al profilului candidatului, dar și din punctul de vedere al variantei în care să mergem cu un candidat unic al alianței sau separat", a spus Codrin Ștefănescu pentru DC News.   

Decizia care va schimba totul

"Am lansat în teritoriu, la nivelul fiecărei localităţi, această analiză, o muncă de sisif, pe care am făcut-o cu cetăţenii României pentru a vedea exact care este cea mai bună variantă: candidat PSD separat, candidat separat ALDE sau candidat PSD-ALDE. Ne uităm la toate rezultatele finale, la toate analizele din toate judeţele, din tot teritoriul. Vom avea cel mai mare sondaj pe care l-a avut cineva vreodată în acest sens, după care vom lua o decizie”, spunea, luna trecută, Codrin Ştefănescu.

Întrebat ce scor crede că va avea partidul la nivel naţional, el a răspuns că este convins că PSD poate obţine la alegerile europarlamentare peste 40% şi la prezidenţiale mult mai mult. ”Suntem oficial în campanie, ne întâlnim cu colegii din teritoriu, avem lucruri pe care le analizăm, pentru că avem o miză foarte importantă anul acesta, alegerile europarlamentare şi marea miză, prezidenţialele. Suntem convinşi că anul acesta vom da preşedintele României şi avem obligaţia să facem lucrul acesta”, a susţinut Codrin Ştefănescu.

VEZI ȘI:

PNL, eroare uriașă în amendamentul pentru alocații. Ștefănescu: Nu a fost cuprinsă

Firea și Negoiță vs. Dragnea. Codrin Ștefănescu: Două variante posibile - EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel