EXCLUSIV  Mirel Palada anunță când va veni DEZASTRUL: Atunci vor începe marile probleme!

Sociologul Mirel Palada apreciază că actuala criză sanitară provocată de coronavirus va trece în câteva luni, însă adevărata criză - cea economică - va fi foarte dură pentru mulţi dintre români. 

"Lumea e preocupată de criză, zice că va fi mai rău. Zice că, deocamdată, e mai puţin rău decât în alte ţări UE şi toată lumea se aşteaptă să vină criza economică. Aceasta este, de fapt, principala concluzie. Într-o lună, două, maximum trei luni va trece această chestiune dacă suntem disciplinaţi şi stăm în casă. O să avem tot felul de ştiri neplăcute, dar de-abia după aceea va începe adevărata criză.

Iar atunci nu cred că lumea va mai avea răbdare. Atunci va fi o problemă: marea majoritate a românilor trăiesc de la un salariu la altul. Mulţi au intrat în şomaj, aceşti oameni trăiau de la un salariu la altul... ce se va întâmpla când nu vor mai avea bani? O lună-două vor rezista, la a treia lună deja va începe problema mare de tot.

Noi deja trebuie să ne gândim ce facem ca să evităm durerea mare de tot care se va instaura peste trei luni de zile", a declarat sociologul Mirel Palada într-un interviu acordat DC News.

Detalii în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel