EXCLUSIV  Când se termină pandemia de COVID-19? SONDAJ TRANȘANT, adevărul despre VACCIN: 50.000 de voturi

Răspunsul românilor este unul extrem de clar!  

Când se termină pandemia de COVID-19? Când apare VACCINUL! Pentru ca un vaccin să-și dovedească eficiența în fața unei boli, trebuie să fie testat și pe oameni, într-o etapă finală. 

La începutul acestei săptămâni, în SUA, a început o testare de amploare cu privire la un vaccin împotriva COVID-19. Primul lot este de 30.000 de VOLUNTARI. Este vorba despre un vaccin experimental, dezvoltat de Institutele Naționale de Sănătate și Moderna Inc.. În primele faze ale testării, a rezultat că este un vaccin cu rezultate bune, fără efecte secundare. 

Virgil Musta, șeful secției Boli Infecțioase II de la Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara, a anunțat, în această seară, la Digi24: ”Am primit ofertă de a primi un studiu pentru un vaccin, să vedem dacă este eficient. Am acceptat, bineînțeles, în speranța că, prin aceste studii clinice poate, și o parte din populația noastră va beneficia de aceste vaccinuri. E o problemă dificilă, pentru că e o problemă de putere economică, de influență... Avem propunerea, urmează să vedem dacă se concretizează sau nu”. 

Ar fi trebuit să fie o veste bună. Vaccinul, chiar și experimental, ajunge în România. Dar este? 

Fără a cunoaște această ofertă primită, anunțată de medicul Virgil Musta, în 29 iulie 2020, după amiază (ora 16:49), DCNews a lansat un sondaj:  ”Vaccin ANTI COVID-19. V-ati oferi VOLUNTAR pentru testare?”. 

Votul a fost oprit astăzi, 31 iulie, la ora 22:00, iar rezultatul e unul grăitor: 79,4% dintre români nu s-ar oferi voluntari pentru a fi testat un vaccin experimental, în faza finală, cu potențial de a opri pandemia care a devastat o lume. 

2. -imagine fara descriere- (sondaj-dcnews-vaccin-covid_43722700.png)

Astfel de studii se fac în toată lumea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel