Când pot face cumpărături persoanele peste 65 ani care lucrează în intervalul 11-13

Grupul de Comunicare Strategică a răspuns solicitării DC News venite din partea unui cititor: Când pot face cumpărături persoanele peste 65 ani care lucrează în intervalul 11.00 - 13.00.

”Dacă lucrează în intervalul 11.00 - 13.00 înseamnă că are deplasarea în afara acestui interval bazat pe exceptarea din OM (n.r. - ordonanțe militare), fapt pentru care înseamnă că își pot desfășura traseul pentru a merge la serviciu și retur ținând cont și de necesitatea de a face cumpărături”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

De asemenea, vă mai prezentăm și următorul caz:

Sunt medic, am peste 65 ani, în activitate și lucrez 8-14, deci nu am cum să-mi achiziționez produsele de strictă necesitate în intervalul oral 11-13. Cum procedez ca să nu fiu amendat?

Răspunsul Grupului de Comunicare Strategică: Respectarea prevederilor Ordonanțelor Militare este obligatorie, implicit aspectele referitoare la condițiile și intervalele în care se face deplasarea persoanelor în această perioadă. Pentru chestiunile particulare a căror rezolvarea ar putea fi influențată de actele normative emise pentru această perioadă, vă recomandăm să apelați la sprijinul altor persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel