Călin Popescu Tăriceanu atac la Guvernul Orban

Călin Popescu Tăriceanu critică Guvernul Orban, fiind nemulţumit de amânarea măsurilor anunţate în contextul pandemiei cu noul Covid-19. Liderul ALDE spune că ar trebui numit „Guvernul Săptămâna viitoare".

„Guvernul Orban ar putea să poarte multe nume, dar probabil că cel mai potrivit pentru el este Guvernul Săptămâna Viitoare! Săptămâna viitoare facem rectificare bugetară. Săptămâna viitoare vin măştile şi materialele necesare pentru doctori şi personalul medical.

Săptămâna viitoare dăm clarificările necesare ca să se poată aplica ordonanţele de sprijin pentru firme şi persoane fizice. Săptămâna viitoare o să dăm o ordonanţă militară din care nu o să înţelegi nimic! Totul săptămâna viitoare! Nimic acum!.

Și, apoi, în numele unei greșite solidarități, ne spuneți să nu vă criticăm, să vă lăsăm să lucrați în liniște, să nu vă întrebăm cum faceți achizițiile și unde se duc banii!

GUVERN SĂPTĂMÂNA VIITOARE, dacă nu am spune nimic nu s-ar numi că suntem solidari cu voi, ci complici!" ", a scris Tăriceanu, pe pagina sa de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel